XF305

In de XF305, een van de eerste file-based professionele camcorders van Canon, is een MPEG-2-codec (4:2:2) met 50 Mbps gecombineerd met een Canon-objectief uit de L-serie en 3 Full HD-CMOS-sensoren voor HD-video van superieure kwaliteit op een CF-kaart.

Voordelen

  • MPEG-2 (4:2:2) MXF-opname op CF-kaart tot 50 Mbps
  • Uitgebreide NLE-ondersteuning
  • Groothoekobjectief met 18x zoom uit de L-serie van Canon
  • 3 Full HD-CMOS-sensoren van het type 1/3 van Canon
  • HD-SDI, Timecode, Genlock
  • LCD van 10,1 cm (1,23 M punten); EVF van 1,3 cm (1,55 M punten)
  • Variabele framerates

Meer productinformatie

Bekijk Canon XF305 in detail

Leg HD van hoge kwaliteit vast op een CF-kaart


De XF305 legt beelden vast als MPEG-2 (4:2:2) MXF-bestanden (Media eXchange Format) - tot 1920 x 1080 Full HD bij 50 Mbps - op CompactFlash (CF)-geheugenkaarten. CF-media is voordelig en overal verkrijgbaar. Dankzij de dubbele kaartsleuf kunt u ononderbroken blijven filmen.

Flexibel bewerken


Films die met de XF305 zijn opgenomen, kunnen naadloos in bestaande workflows worden geïntegreerd. Ze worden opgeslagen als MXF-bestanden, de norm in de branche, en zijn compatibel met alle grote bewerkingspakketten.

Groothoekobjectief met 18x zoom


Het 18x HD-video-objectief uit de L-serie van Canon is een resultaat van de expertise van Canon op het gebied van broadcastobjectieven en feedback van professionals. Het levert beelden van fantastische kwaliteit. Unieke Ultra-Low Dispersion-elementen (Hi-UD) worden gebruikt om chromatische aberratie te voorkomen. Dankzij de afzonderlijke ringen kunnen focus, zoom en iris (F1.6) afzonderlijk worden bediend - volledige handmatige bediening is mogelijk, voor de focus en zoomringen zijn eindstops beschikbaar.

3 Full HD-CMOS-sensoren


Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 wordt opgenomen via drie Full HD-CMOS-sensoren van het type 1/3, met 2,07 Megapixel - ontwikkeld en gefabriceerd door Canon. Scannen op hoge snelheid minimaliseert het effect van een rolling shutter.

LCD van 10,1 cm en EVF van 1,3 cm


Het LCD-scherm van 10,1 cm (4 inch) kan aan beide kanten van de camera worden geplaatst. De Focus Assist-functies bieden een superieure resolutie (1,2 M punten) voor nog scherpere beelden. Een ingebouwde Waveform Monitor (WFM) helpt bij het controleren van de belichting en andere opnameparameters. Daarnaast beschikt het apparaat over een EVF (elektronische zoeker) van 1,3 cm (0,52 inch).

Variabele framerate


Er is een breed scala aan framerates beschikbaar, van 12 tot 50 fps. Dit biedt filmmakers de vrijheid de opnamesnelheid aan te passen voor extra creatieve flexibiliteit.

Professionele jackpack en onafhankelijke audio


HD-SDI-uitvoer is de industriestandaard en biedt ongecomprimeerd Full HD met ingebedde audio en Timecode. Dankzij de Genlock In en Timecode In/Out kan de XF305 in een opname met meerdere camera's worden gebruikt. Audio kan worden vastgelegd via twee XLR-ingangen en met de stereomicrofoon op de voorzijde van het apparaat.

Custom Picture


Creëer perfecte beelden dankzij de 26 aanpasbare Custom Picture-opties. Deze kunnen (via een SD-kaart) op de camera worden opgeslagen. U kunt de instellingen zelfs uitwisselen tussen camcorders.

CPS-ondersteuning *


De exclusieve CPS-video-ondersteuning van Canon biedt een snelle reparatieservice; u hebt gegarandeerd snel weer de beschikking over uw camera.

* Ga voor meer informatie over de landen waar het CPS-programma beschikbaar is naar http://www.canon-europe.com/cps

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XF305.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.