XF205

De XF205-camcorder is ontworpen voor HD-content en biedt hoogwaardige beeldkwaliteit, eenvoudige integratie en opnemen in twee indelingen. Deze compacte camcorder zit boordevol functies en is een krachtige professionele tool.

Voordelen

  • 20x, f/1.8 groothoekzoomobjectief voor verbluffende opnamen van onderwerpen op afstand
  • De HD CMOS Pro-sensor biedt uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht
  • Compact, lichtgewicht ontwerp met 3-voudige lensring en draaibare greep
  • OLED-display en 1,23m dots zoeker maken nauwkeurige controle mogelijk
  • Gemakkelijk content delen via geïntegreerd Wi-Fi of ethernet; proxybestanden rechtstreeks opnemen naar andere apparaten
  • Opnemen in twee indelingen: 50 Mbps MPEG2-codec van studiokwaliteit, plus MP4 in HD of SD
  • Genlock-, Timecode- en 3G-SDI-aansluitingen voor integratie van meerdere camera's
  • Wide DR Gamma helpt overbelichting voorkomen
  • 4-kanaals audio-opname; 2 XLR-ingangen
  • Modus voor infraroodopnamen en verbeterde infraroodlamp

Meer productinformatie

Bekijk Canon XF205 in detail

Geavanceerd Canon-beeldverwerkingssysteem


De XF205 is voorzien van een geavanceerd camerasysteem en biedt zowel uitstekende beelden als de reactiesnelheid om met allerlei opnamesituaties om te gaan. Met een 26,8 mm groothoekobjectief met 20x zoom zit je boven op de actie. De Dynamic Optical Image Stabilisation compenseert bewegingen in 5 richtingen zodat je opnamen nooit bewogen zijn.

Een Canon HD CMOS Pro-sensor zorgt, zelfs bij weinig licht, samen met de DIGIC DV 4-processor voor een verbluffende beeldkwaliteit, een uitstekend dynamisch bereik en een realistische kleurreproductie. Wide DR Gamma helpt overbelichting te voorkomen, en dankzij de modus voor infraroodopnamen kan de camera ook 's nachts gemakkelijk worden gebruikt: ideaal voor wildlife-videografen.

Deze beeldkwaliteit wordt aangevuld met geavanceerde audiofuncties, inclusief ondersteuning voor 4-kanaals lineaire PCM-audio-opnamen.

Comfort en nauwkeurige bediening


De XF205 is compact, onopvallend en een lust om te gebruiken dankzij de lens control ring met 3-voudige bediening en de draaibare greep. Bovendien biedt de XF205 indrukwekkende bedieningsopties van hoge kwaliteit. Het OLED-scherm met een resolutie van 1,23m dots is eenvoudig te bekijken, zelfs in helder zonlicht. Het biedt betere responstijden, definitie, contrast en kleurweergave dan LCD-equivalenten. Een grootformaat 1,14 cm EVF van 1,23m dots kan kantelen tot 68° voor verschillende opnameposities.

Veelzijdige opnamemogelijkheden


De functie voor opnemen in twee indelingen van de XF205 biedt flexibiliteit, snelheid en veiligheid. Beeldmateriaal kan worden vastgelegd in twee verschillende indelingen voor onmiddellijke back-up en alternatieve mogelijkheden voor het delen van bestanden. Full HD-beelden kunnen worden opgeslagen op twee CF-kaarten met een 50 Mbps MPEG2-codec van studiokwaliteit, terwijl een MP4-versie in Full HD of met een lagere resolutie op een SD-kaart kan worden opgeslagen - ideaal voor snelle bestandsoverdracht, bijvoorbeeld bij nieuwsgaring. Het is zelfs mogelijk om proxybestanden met lage resolutie rechtstreeks te streamen naar een ander apparaat, zoals een smartphone.

Integreren en delen


Dankzij Timecode-, Genlock- en 3G-SDI-ingangen kun je moeiteloos verbinding maken met industriestandaard uitzendapparatuur.

Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi- en ethernetconnectiviteit kun je eenvoudig content delen. Beelden kunnen op een ander apparaat zoals een tablet of smartphone worden bekeken, of rechtstreeks worden overgedragen via FTP. Dankzij deze connectiviteit kun je de camera via een webbrowser op afstand bedienen. Tevens kan Canon's RC-V100 wired remote controller worden geconfigureerd.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon XF205.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

20x optische zoom

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dynamic Optical Image Stabilizer

Rotating Grip

Roterende handgreep

WiFi Cert

Wi-Fi-afstandsbediening en eenvoudig delen

MXF 50Mbps

MXF 50 Mbps

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

MP4-opnamen van 35 Mbps

XF205 Beoordelingen en recensies

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.