Compacte creativiteit: een unieke oplossing voor 4K en foto's

Creatief en veelzijdig: de XC10 legt prachtige 4K-/Full HD 4:2:2-video en hoogwaardige foto's met 12 Megapixel vast in een compacte, lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken camera met een 10x zoomlens, Optical Image Stabilisation en Wi-Fi-afstandsbediening.

0%

  Leg prachtige 4K- en Full HD-video vast

  Leg prachtige 4K- en Full HD-video vast

  leg vast en bekijk

  Maak fantastische opnamen met een hoge resolutie en weinig ruis

  De grote 1,0-inch Canon CMOS-sensor van de XC10 is geoptimaliseerd voor beelden met hoge resolutie, grote gevoeligheid en weinig ruis voor zowel video's als foto's. Prachtig geringe scherptediepte vergroot je mogelijkheden om jezelf creatief uit te drukken.

  Volledig handmatige bediening

  leg vast en bekijk

  Leg 4K-beelden met 305 Mbps/4:2:2 vast

  Profiteer van een uitgebreide reeks hoogwaardige en creatieve opnameopties met de zeer veelzijdige XF-AVC H.264-codec. Maak prachtige 4K-video met tot 305 Mbps/4:2:2/8-bits, voor eenvoudige integratie in bestaande 4K-workflows of leg lange Full HD-video's van hoge kwaliteit vast met 50 Mbps/4:2:2/8-bits.

  Geavanceerde Full HD-beeldverwerking

  Oversampling HD-verwerking is een geavanceerd debayering-algoritme voor beeldverwerking dat effectief gebruikmaakt van de grote mogelijkheden van 4K-opname in Full HD. De camera legt een 4K-beeld vast, de RGB-kanalen worden gescheiden in drie afzonderlijke 8 Megapixel 4K-signalen en de 4K RGB-signalen worden vervolgens gemultiplexd en intern geschaald tot een Full HD-signaal (1920x1080). Dit verbetert de waargenomen resolutie en stelt de gebruiker in staat een aanzienlijk helderder Full HD-beeld te creëren.

  image_processing

  Dynamisch bereik van 12 stops met Canon Log Gamma

  Voor maximale vrijheid bij de nabewerking, legt de geïntegreerde Canon Log Gamma het maximumbereik aan kleuren vast met een groot dynamisch bereik van maximaal 12 stops. Door het dynamisch bereik met maximaal 12 stops te verbreden, worden de extremen van lichte tonen en schaduwdetails opgenomen en wordt het bereik van kleurgradaties vergroot.

  hdr hdr

  Kleuraanpassing

  Leg bewegende onderwerpen nauwkeuriger vast

  Dankzij het gebruik van Canon's DIGIC DV5 processors heeft de XC10 aanzienlijk meer verwerkingskracht dan de voorgaande processor. Hierdoor is het mogelijk om 4K-video's met grote bitsnelheid op te nemen. Daarnaast worden ook Canon Log Gamma en vele andere belangrijke camerafuncties ondersteund.

  digic

  Veelzijdigheid en flexibiliteit voor maximale creativiteit

  4k

  Foto's en 4K-stills met hoge resolutie

  Leg eenvoudig prachtige foto's met 12 Megapixel en hoge resolutie vast en bepaal hoe ze worden weergegeven en worden opgeslagen door een van de verschillende look-instellingen en aanpassingsfuncties te selecteren. Je kunt ook de beste frames extraheren en opslaan uit een 4K-video door stills met 8,29 Megapixel vast te leggen.

  Leg beelden vast vanuit alle hoeken: veelzijdig monteren en opnemen

  Dankzij de compacte behuizing van de XC10 is deze makkelijk te monteren in kleine ruimtes en op hoge en afgelegen plekken. De lichte camera van slechts 930 gr (alleen behuizing) is ideaal voor gebruik met drones om 4K-luchtopnamen van hoge kwaliteit te maken, of met een lichtgewicht tuig om de schouders.

  angles

  Ingebouwde IS-lens met 10x zoom voor geoptimaliseerde 4K-opnamen

  De XC10 biedt een ingebouwde lens met 10x optische zoom – 27.3-273mm f/2.8-5.6 optische zoomlens (35mm equivalent, en in fotomodus 25-250mm) – die is geoptimaliseerd voor 4K-opnamen. De lens heeft afzonderlijke instelringen voor handmatig scherpstellen en handmatige zoomselectie, en bevat een gecombineerd optisch en elektronisch beeldstabilisatiesysteem voor vloeiende, stabiele beelden wanneer je uit de hand schiet of beweegt (elektronische beeldstabilisatie is niet in alle opnamemodi beschikbaar).

  lens

  lens

  light

  Uitmuntende prestaties, ongeacht het licht

  Leg beeldmateriaal met weinig ruis vast in allerlei uitdagende omstandigheden dankzij het grote ISO-bereik tot 20.000 voor betere lichtgevoeligheid en ongeëvenaarde prestaties bij weinig licht. Een geïntegreerd ND-filter verbetert de belichtingsregeling bij veel licht of wanneer een groot diafragma nodig is.

  Slow & Fast Motion-opnamemodi

  Vergroot je creatieve opties met hoogwaardige opnamen in slow motion tot 1/4 van de snelheid (HD-video's) of leg fast motion vast met een hoogste snelheid van 1200x (tot 4K-video's).

  workflow

  Gebruiksgemak en snelle workflowoplossingen

  Sla 4K- en Full HD-video's of foto's met 12 Megapixel intern op

  Maak prachtige 4K-video's met een grote bitsnelheid en sla ze op een interne CFast 2.0™-geheugenkaart met VPG130-standaard op. Zo profiteer je gegarandeerd van een continue schrijfsnelheid van minstens 130 Mbps. Full HD-video's en afbeeldingen met 12 Megapixel kunnen worden opgeslagen op een aparte SD-geheugenkaart. Profiteer van de grote mogelijkheden van 4K-opnamen in Full HD met duidelijk helderdere resultaten en hoge kwaliteit dankzij oversampling HD-verwerking.

  • Canon heeft een licentie om het CFast 2.0™-handelsmerk te mogen gebruiken dat mogelijk in diverse rechtsgebieden is gedeponeerd .
  * Vereist mogelijk een firmware-update. Meer…

  workflow

  Compact, ergonomisch ontwerp voor het eenvoudig maken van foto's

  De ergonomisch ontworpen XC10 is compact en lichtgewicht en is voorzien van een roterende handgreep en een groot, variangle LCD-scherm zodat je gemakkelijk vanuit verschillende hoeken opnamen kunt maken. Een hoogwaardig, capacitief, touchscreen biedt eenvoudige toegang en bediening van opnamemodi en menu's. Voor comfortabel filmen op ooghoogte of wanneer je opnamen maakt bij veel licht, wordt een loupezoeker meegeleverd.

  workflow

  workflow

  Nieuwe XF-AVC-indeling voor eenvoudige integratie

  De nieuwe, zeer veelzijdige Canon XF-AVC-bestandsindeling die geschikt is voor 4K maakt gebruik van de efficiënte H.264-codec en kan eenvoudig in bestaande workflows worden geïntegreerd. Zo verhoogt deze de efficiëntie tijdens nabewerking.

  workflow

  Wi-Fi afstandsbediening

  De in de XC10 geïntegreerde Wi-Fi biedt je de mogelijkheid om je camera op afstand te bedienen via een webbrowser, smartphone of tablet, ideaal voor opnamen met een drone of wanneer je je camera op een lastige plaats neerzet.

  05

  XC10 Beoordelingen

  Specificaties

  4K

  Full HD

  DIGIC 6

  icon

  icon

  icon

  icon

  icon

  icon

  icon

  • Canon heeft een licentie om het CFast 2.0™ handelsmerk te mogen gebruiken dat mogelijk is gedeponeerd in diverse rechtsgebieden.
  Inhoud van de doos

  Aanbevolen voor jou