Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Deze compacte, uiterst flexibele lichtgewicht videocamera met Dual Pixel CMOS AF op een Super 35 mm-sensor levert verbluffende Full HD-video-opnamen met tot wel 50p/59,94p met een ongelooflijk 12-stops bereik, bij een maximale equivalente ISO-snelheid van 204.800.

Voordelen

  • Hoogwaardige Full HD-output
  • Geweldige prestaties bij weinig licht
  • Geavanceerde autofocus en beeldbedieningselementen
  • Eenvoudige configuratie en installatie op afstand
  • Flexibele configuratie

Meer productinformatie

Bekijk Canon ME200S-SH in detail

Hoogwaardige kwaliteit, Full HD-output


De ME200S-SH gebruikt een 8,29 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor en kan professionele Full HD 1080p/1080i/720p-beelden leveren die op een extern opnameapparaat kunnen worden opgenomen met een 12-stops dynamisch bereik in Canon Log- of Wide DR-modus. Verminderde motion blur met ondersteuning voor framerates van tot wel 50p/59,94p voor filmen in slow-motion.

Geweldige prestaties bij weinig licht


De ME200S-SH is perfect voor zeer uiteenlopende uitzendsituaties zoals opnamen bij weinig licht en werking op afstand in situaties met zeer weinig licht dankzij een maximale equivalente ISO-snelheid van 204.800. Deze camera kan infrarood in kleur opnemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een inschuifbaar infraroodfilter dat met een druk op de knop kan worden geactiveerd.

Geavanceerde autofocus en beeldbedieningselementen


De ME200S-SH beschikt over Dual Pixel CMOS-autofocus, die continue AF met compatibele EF-lenzen mogelijk maakt. De fasedetectietechnologie op basis van een sensor is ontworpen voor vloeiende en hoogwaardige continue focus. Dit is een unieke Canon-technologie die helpt de creatieve mogelijkheden van snelle lenzen en geringe scherptediepte te maximaliseren. Elektronisch bestuurde ND-filters zorgen voor meer controle over het beeld terwijl de meerdere voorkeuze-instellingen kunnen worden opgeslagen om op een later tijdstip opnieuw te worden gebruikt.

Eenvoudige configuratie en installatie op afstand


De compacte en lichtgewicht ME200S-SH bevat uitgebreide aansluitingsmogelijkheden voor een monitor, uitgangen voor een extern opnameapparaat en afstandsbediening, inclusief HDMI-poort, Genlock en twee 3G-/HD-SDI-aansluitingen. Bediening op afstand is mogelijk via twee aansluitingen: een jack van 2,5 mm en RS-422-aansluiting voor Canon's RC-V100 afstandsbediening*

Flexibele configuratie


Dankzij de EF-vatting met Cinema Lock ondersteunt de ME200S-SH een brede selectie compatibele EF/EF-S-objectieven uit het Canon-assortiment, waaronder zoom- en primeobjectieven, en geselecteerde Canon servo-objectieven** (met een 12-pins interface) voor meer controle en creatieve mogelijkheden bij opnamen.

Automatische opname-opties


De ME200S-SH is eenvoudig te installeren en te gebruiken en bevat een reeks automatische modi, waaronder sluitertijdvoorkeuze (Tv), diafragmavoorkeuze (Av) en auto gain control (AGC)*** en automatische witbalans en One-Shot AF. De handmatige bediening is altijd beschikbaar, zodat je creatieve controle hebt over de camera-instellingen wanneer je die nodig hebt.

Chroma Key vereenvoudigd


Ondersteuning voor chroma key-bediening is verbeterd voor de ME200S-SH. Dit is ideaal voor het vastleggen van nieuws, presentaties of speciale effecten in onafhankelijke films.***

*Het Canon-protocol vereist mogelijk een service-update.
** Lijst van compatibele objectieven nader te bepalen.
*** Sommige functies vereisen mogelijk een firmware-update.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon ME200S-SH.

Full HD movies

Full HD-movies

Oversampling

Oversampling HD-verwerking voor scherpere beelden

Dual pixel CMOS AF

Vloeiende, continue AF in movies

Wide DR Gamma

Zowel lichte tonen als schaduwdetails vastleggen

DIGIC DV4

DIGIC-verwerkingsvermogen