F-715SG

Rekenmachines uit de wetenschappelijke serie

Canon F-715SG

This fast, 14-digit, 2-colour ink ribbon printing calculator offers comprehensive tax, business and currency conversion functions. It has a large 2-colour display and a smart, silver metallic finish.

Voordelen

 • Groot tweeregelig LCD-display

 • 250 functies en mogelijkheden

 • Interne berekeningen met maar liefst 16 cijfers

 • Duurzamer, dankzij gerecycled plastic van Canon producten voor de behuizing en de beschermkap

 • Betrouwbare dubbele voeding: zonne-energie en batterij

 • Drie kleurkeuzes

Meer productinformatie

 • Eenvoudiger af te lezen dankzij het grote tweeregelige display

  De wetenschappelijke calculator F-715SG beschikt over een extra groot tweeregelig LCD-display en is daarmee ideaal voor studie, examens en het oplossen van huiswerkvraagstukken. Invoer verschijnt op de bovenste regel, resultaten op de onderste, met weergave van maar liefst 10 cijfers en 2 exponenten. De tekens op het display zijn 9,6 x 3,96 mm, waardoor ze in een oogopslag kunnen worden gelezen.

 • Maar liefst 250 functies en mogelijkheden

  De wetenschappelijke calculator beschikt over alle functies die je als student nodig hebt voor een wiskundige of andere wetenschappelijke studie, zoals wiskunde, trigonometrie, statistiek, natuurkunde en techniek, en is daarmee op alle fronten slim. De F-715SG biedt in totaal 250 functies en mogelijkheden voor het oplossen van geavanceerde opgaven. Deze calculator kan maar liefst 17 berekeningen opslaan, zodat gebruikers verschillende patronen en concepten kunnen proberen. Bovendien kunnen interne berekeningen met 16 cijfers worden uitgevoerd, voor nog nauwkeurigere resultaten.

 • Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled Canon materiaal

  De F-715SG is zowel praktisch als duurzaam. Canon heeft namelijk afvalplastic gebruikt voor de productie van de onderkant van de behuizing en de beschermkap. Zo krijgen afvalmaterialen een tweede leven.

 • Betrouwbare dubbele voeding

  Deze wetenschappelijke calculator werkt op zowel zonne-energie als een verwisselbare batterij, voor ongekende betrouwbaarheid en extra zekerheid tijdens tentamens. Gebruik zonne-energie als de lichtomstandigheden dit toelaten, en schakel over op batterijvoeding als dit nodig is. De F-715SG laat het bovendien ruim op tijd weten als de batterij bijna leeg is. Als de calculator 7 minuten niet wordt gebruikt of aangeraakt, schakelt de "auto power-off"-functie de calculator vanzelf uit, waardoor de batterij wordt gespaard.

 • Drie smaakvolle kleurvariaties

  De praktische en stijlvolle F-715SG is beschikbaar in het zwart en in twee witte varianten, met de keuze uit rood en blauw voor de pijltoets en de beschermkap. Met een gewicht van slechts 124 gram is deze calculator gemakkelijk mee te nemen. De harde beschermkap beschermt het toetsenblok en display tegen de dagelijkse stootjes.

Canon F-715SG
Beoordelingen en recensies