Canon AS-2400

AS-2400

Deze 14-cijferige bureaucalculator combineert een stijlvol gebogen ontwerp met een milieubewuste productie - waardoor deze ideaal is voor organisaties en particulieren.

Voordelen

  • 14-cijferige bureaucalculator
  • Stijlvolle gebogen behuizing
  • Groot instelbaar opstaand scherm
  • Het bovenste en onderste deel van de behuizing zijn gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten
  • Dubbele voeding: zonne-energie en kwikloze batterij
  • Selectie van decimalen en afronding
  • Automatische uitschakeling

Meer productinformatie

Bekijk Canon AS-2400 in detail

Stijlvol en professioneel


De 14-cijferige AS-2400 is ontworpen met oog voor stijl en gebruiksgemak. De elegante gebogen behuizing ziet er niet alleen professioneel uit, maar past ook goed op een bureau of boekenplank.

Instelbaar opstaand scherm


Het grote heldere en instelbare LCD-scherm vermindert schittering en reflectie. Het scherm kan worden gekanteld zodat het onder alle lichtomstandigheden goed is af te lezen.

Duurzaam ontwerp


Dit ergonomisch ontworpen model minimaliseert de belasting van het milieu, wat tegenwoordig voor zowel bedrijven als particulieren een belangrijke overweging is. Sommige plastic onderdelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten.

Energiezuinig


De dubbele voeding - zonne-energie en een kwikloze batterij - zorgt voor energie-efficiëntie en betrouwbaarheid onder verschillende lichtomstandigheden. Als de AS-2400 niet wordt gebruikt, wordt de rekenmachine automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.

Uitvoerige functies


De AS-2400-calculator heeft een keur aan functies. De schuifschakelaar maakt decimalen kiezen en afronden gemakkelijk. Het eindtotaalgeheugen telt automatisch de totalen op. Andere handige toetsen zijn winstmarge, omgekeerde berekeningen en alle andere functies die je op een Canon-calculator mag verwachten.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon AS-2400.