Canon 8x25 IS

8x25 IS

Draagbare, lichtgewicht 8x verrekijker met Image Stabilizer, ideaal voor op reis, concerten of sportwedstrijden

Voordelen

  • Draagbaar en lichtgewicht, ideaal voor op reis of bij evenementen
  • 8x vergroting brengt je dichter bij je onderwerp
  • Superstabiel zicht met Optical Image Stabilizer
  • Canon's optica levert natuurgetrouwe kleuren met hoge resolutie
  • Goed gebalanceerd ontwerp voor gebruiksgemak en comfort

Meer productinformatie

Bekijk Canon 8x25 IS in detail

Draagbaar en lichtgewicht met 8x vergroting


Ultracompact, slechts 12 cm breed, en een gewicht van niet meer dan 490 gram: deze eenvoudig draagbare verrekijker past altijd wel in je tas en brengt je 8x dichter bij je onderwerp. Ideaal voor op reis, in het theater, bij concerten en allerlei kijksporten waar je dicht bij je onderwerp wilt komen.

Superstabiel zicht met Optical Image Stabilizer


Ervaar een superstabiel zicht op je onderwerp en gebruik je verrekijker langer comfortabel dankzij de Optical Image Stabilizer die snel en nauwkeurig verschillende soorten trillingen en beweging van de hand compenseert. De CR123A-lithiumbatterij biedt tot 6 uur lang voortdurend gebruik*.

Canon's optica levert natuurgetrouwe kleuren met hoge resolutie


Je krijgt zicht met uitstekende kwaliteit, weinig vervorming en hoge resolutie dankzij Canon's nauwkeurige optica. De lenzen in de objectieven zijn voorzien van Super Spectra-coating voor levendige beelden met hoog contrast en natuurgetrouwe kleuren terwijl ongewenste interne reflecties die overstraling kunnen veroorzaken, worden verwijderd.

Prachtige zichthoek in het volledige beeld


Ervaar een prachtige, heldere beeldhoek tot aan de randen dankzij een veldvlakker. Stel scherp op onderwerpen vanaf 3,5 m afstand en profiteer van een comfortabele oogafstand van 13,5 mm.

Ontworpen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en comfort


De in het midden gelegen, grote Image Stabilizer-knop en de soepele scherpstelring maken het gemakkelijk en handig om de verrekijker met je vingertoppen te bedienen. De verrekijker is tevens voorzien van een dioptrie van +/- 3,0 waarmee je de verrekijker kunt afstellen op je gezichtsvermogen, en van rubberen oogschelpen voor gebruikers met een bril.

*Getest volgens Canon's normen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon 8x25 IS.