Canon 18x50 IS All Weather

18x50 IS All Weather

Zeer krachtige 18x verrekijker voor alle weersomstandigheden met Canon's nauwkeurige optica en Optical Image Stabilizer voor uiterst scherp, stabiel en comfortabel beeld bij zware omstandigheden of op zee.

Voordelen

  • Kom 18x dichterbij met uitstekende Canon kwaliteit
  • Gemaakt voor de zwaarste weersomstandigheden
  • Superstabiele beeldhoek met sterke vergrotingsfactor
  • Vind je onderwerp met gemak dankzij de prachtige, brede beeldhoek
  • Comfortabele en robuuste kwaliteit

Meer productinformatie

Bekijk Canon 18x50 IS All Weather in detail

Kom 18x dichterbij met uitstekende Canon kwaliteit


Zeer krachtige verrekijker van superieure kwaliteit met 18x vergroting en Canon's nauwkeurige optica met UD-lenselement (Ultra-low Dispersion) om chromatische aberratie te verminderen en met Super Spectra-lenscoating voor een levendig beeld met groot contrast en natuurlijke kleuren.

Gemaakt voor de zwaarste weersomstandigheden


Geniet van een uitstekend beeld bij uitdagende weersomstandigheden dankzij weerbestendigheid tot JIS-niveau 4. De robuuste kwaliteitsbehuizing is voorzien van een rubberen afwerking die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Daarmee is dit de ideale verrekijker voor intensief gebruik.

Superstabiel en helder zicht


Geniet van uitzonderlijk stabiel zicht dankzij Canon's Image Stabilizer-technologie (IS), die een breed scala aan bewegingen compenseert die worden veroorzaakt doordat de verrekijker met de hand wordt vastgehouden, of in bewegende voertuigen of boten wordt gebruikt. Deze heldere verrekijker bevat een vooroptiek met een grote diameter van 50 mm voor een heldere beeldhoek.

Vind je onderwerp met gemak dankzij de prachtige, brede beeldhoek


Vind je onderwerp met gemak en ervaar een prachtige, grote schijnbare beeldhoek van 60,3° met helder, egaal zicht met weinig vervorming van rand tot rand dankzij de Porro II prisma-optica en de dubbele veldvervlakker.

Robuust maar eenvoudig en comfortabel


Ontworpen voor comfortabele bediening en langduriger gebruik, zelfs als de gebruiker een bril of zonnebril draagt, dankzij de verstelbare oculairs met een grote oogafstand van 15,0 mm die tunneleffect minimaliseert.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon 18x50 IS All Weather.