Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Hoogwaardige, waterdichte* 10x verrekijker met Canon's heldere L-serie-optica en Optical Image Stabilizer, ideaal voor superstabiel zicht bij de meest uitdagende weersomstandigheden.

Voordelen

  • Premium, heldere L-serie 10x verrekijker
  • Waterdicht* en sterk voor extreme weersomstandigheden
  • Zeer stabiele beeldhoek met Image Stabilizer
  • Grote uittredepupil van 4,2 mm zorgt voor een heldere beeldhoek
  • Comfortabele, grote oogafstand van 16 mm
Binoculars

Meer productinformatie

Bekijk Canon 10x42L IS WP in detail

Heldere, premium 10x verrekijker, ideaal voor omstandigheden met weinig licht


Hoogwaardige verrekijker met hoog contrast en 10x vergroting met Canon's nauwkeurige L-serie optica, 2 glazen UD-lenselementen (Ultra-low Dispersion) en Super Spectra-lenscoating voor ultrahelder zicht. De uittredepupil van 4,2 mm zorgt voor een heldere beeldhoek in omstandigheden met weinig licht.

Waterdicht* en sterk voor extreme weersomstandigheden


Volledig waterdicht* voor gebruik onder de meest uitdagende outdooromstandigheden met weerbestendige afdichting tot JIS-niveau 7, een opvallende grip voor natte omstandigheden en een robuuste rubberen coating zodat je zorgeloos op avontuur kunt gaan. Speciale metallic coatings op alle oppervlakken voorkomen dat de lenzen beslaan.

Superstabiele beeldhoek


Geniet van een uitzonderlijk stabiele beeldhoek dankzij Canon's Image Stabilizer-technologie (IS), die een breed scala aan bewegingen compenseert die worden veroorzaakt doordat de verrekijker met de hand wordt vastgehouden, of in bewegende voertuigen of boten wordt gebruikt. Kleine sensoren in de verrekijker detecteren de lichtste bewegingen en een VAP (Variangle Prism) beweegt om de brekingshoek van het binnenkomende licht te corrigeren.

Vind je onderwerp met gemak dankzij een prachtige beeldhoek


Beleef een prachtige beeldhoek met heldere, egale afbeeldingen met weinig vervorming van rand tot rand dankzij een grote schijnbare beeldhoek van 59,2° en Canon's dubbele veldvervlakker. Bekijk de volledige beeldhoek met een oogafstand van 16 mm, ideaal voor gebruikers met een bril of zonnebril.

Ontworpen voor gemak en comfort


Ontworpen met uittrekbare, rubberen oogschelpen die kunnen worden aangepast voor comfortabel, goed gebalanceerd kijken en een ring voor soepel scherpstellen die eenvoudig kan worden bediend met de vingertoppen van beide handen. Een correctievergrendeling voorkomt onbedoelde correctiefouten.

*Waterdicht tot JIS-niveau 7

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon 10x42L IS WP.