Canon 10x30 IS II

Handzame 10x verrekijker voor comfortabel en ontspannen vogels kijken.

Voordelen

 • Kom 10x dichter bij onderwerpen in de verte, waar je ook bent

 • Bijzonder stabiel beeld dankzij de krachtige Optical Image Stabilizer

 • Canon's optische precisie voor een hoge resolutie en de juiste kleuren

 • Evenwichtig, rubberen ontwerp voor duurzaamheid en comfort

 • Ideaal om vogels te spotten en als je graag reist of sport kijkt

GALLERY_10x30 IS II

Meer productinformatie

 • Kom 10x dichter bij onderwerpen in de verte, waar je ook bent

  Compacte, lichte en praktische verrekijker die onderwerpen in de verte 10x dichterbij brengt en een intens, helder beeld levert. Gemakkelijk mee te nemen, waar je ook gaat of staat. Deze verrekijker is ideaal voor reizigers, vogelspotters en liefhebbers van allerlei sporten.

 • Een bijzonder stabiel beeld dankzij de krachtige Optical Image Stabilizer

  De krachtige Optical Image Stabilizer neutraliseert vele verschillende typen trillingen en bewegingen snel en nauwkeurig. Corrigeert zelfs beweging die tijdens het pannen ontstaat als je je onderwerp volgt of bekijkt vanuit een rijdend voertuig. Verbruikt aanzienlijk minder energie en kan maar liefst 9 uur onafgebroken worden gebruikt met één set batterijen*.

 • Canon's optische precisie voor uitstekende weergave met hoge resolutie

  Geniet van uitstekende kwaliteit met hoge resolutie en weinig vertekening dankzij Canon's optische precisie. Deze optica omvatten de Super Spectra-coating uit Canon’s beroemde EF-objectieven en geven een levendige weergave met uitstekend contrast en nauwkeurige kleuren zonder ongewenste interne spiegeling die reflecties en overstraling kan veroorzaken.

 • Prachtige zichthoek in het volledige beeld

  Geniet van een prachtige beeldhoek met een helder, vlak beeld zonder vertekening tot in de uiterste randen van het beeld, dankzij de veldvervlakker en het Porro II-prisma-ontwerp. Je ziet zonder enige inspanning de volledige beeldhoek dankzij de grote oogafstand van 14,5 mm, ideaal als je een bril draagt.

 • Ontworpen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en comfort

  De verrekijker heeft een uitstekende grip en voelt prettig aan dankzij de grote, rubberen oogschelpen voor een comfortabele, evenwichtige weergave. De handig geplaatste Image Stabilizer-knop en de gebruiksvriendelijke scherpstelring kunnen snel worden bediend met de vingertoppen van beide handen. De minimaal reflecterende buitenkant en de niet-glanzende voorkant voorkomen dat vogels en andere dieren worden opgeschrikt.*Getest volgens Canon-normen, lees de specificaties voor meer informatie

Canon 10x30 IS II
Beoordelingen en recensies