Canon Club

Martin Bissig Voorinstellingen voor reizen

Transformeer je foto's moeiteloos met 5 voorinstellingen die zijn ontworpen door de Canon Ambassador. Geef je creatieve intuïtie de ruimte met Canon.

BACK IN TIME

De voorinstelling 'Back in time' neemt je mee naar een tijdperk uit een ver verleden en haalt de rijke geschiedenis van Sri Lanka terug in prachtig zwart-wit. Dompel je foto's onder in hoog contrast en opzettelijke ruis. Zo creëer je een tijdloze look die verhalen uit vervlogen tijden oproept. Voor optimale resultaten kun je de foto's overbelichten in Lightroom, waardoor je ze ziet veranderen in indrukwekkende, tijdloze meesterwerken.

VOOR

NA

CALIFORNIA DREAMING

Ga helemaal op in de eeuwige Californische zomer met de voorinstelling 'California dreaming'. Dit digitale wondermiddel voorziet je foto's van warme pasteltinten en zorgt voor een perfecte balans tussen stralend zonlicht en zachte schaduwen. Omarm de ontspannen Californische levensstijl met elke klik en transformeer je foto's in zonovergoten beelden van de iconische westkust.

VOOR

NA

DUSTY DAYS

Ontdek de zonovergoten, woeste schoonheid van Saudi-Arabië met de voorinstelling 'Dusty Days'. Deze unieke tool voorziet je foto's van een warm, roodbruin kleurenpalet, ideaal voor landschappen, portretten en sfeervolle storytelling. Zelfs in het felste zonlicht zorgt 'Stoffige dagen' ervoor dat je foto's stralen met de betoverende allure van een woestijnlandschap.

VOOR

NA

THE FREEZER

Ga op een visuele reis naar het ijskoude hart van Groenland met de voorinstelling 'The Freezer'. Deze unieke tool verbetert je foto's met zuivere wittinten en een opvallend contrast in de hooglichten. Daarbij blijft de levendigheid van de kleuren behouden zonder dat de lichtere gedeelten in de foto's te veel gaan overheersen. Leg de ongerepte schoonheid van de noordpool vast, waar levendige kleuren dansen op een canvas van puur, ijzig wit.

VOOR

NA

THE PILGRIM

Geef je foto's de spirituele levendigheid van Tibet met de voorinstelling 'The Pilgrim'. Deze voorinstelling is ontworpen om kleuren te verrijken en de heldere tinten van gebedsvlaggen, oude huizen en weelderige regenwouden te weerspiegelen. Verborgen details in donkere opnamen worden zichtbaar met vakkundig opgehaalde zwarttinten. Ervaar het levendige kleurenpalet van Tibet en verander je foto's in gedetailleerde en kleurrijke verhalen van dit mystieke land.

VOOR

NA

Canon Ambassador Martin Bissig.

CANON AMBASSADOR

Martin Bissig

Meer informatie over Martins carrière en over wat er in zijn Canon Kitbag zit.