alt text goes here

CANON Free Your Story-wedstrijd

Oproep aan alle fotografen en creators - heb jij het in je om mee te doen aan Canon's foto- en videowedstrijd?

Meer info

*Volledige algemene voorwaarden

 
Free your story

CANON-FOTOWEDSTRIJD

#Freeyourstory

Canon daagt je uit om te delen hoe jij de wereld ziet. Doe mee aan Canon's video- en fotowedstrijd en maak kans op fantastische Canon-prijzen en een masterclass met een professionele fotograaf en filmmaker.

Free Your Story-wedstrijd - De prijzen

Canon is op zoek naar nieuw talent dat de grenzen van het vertellen van verhalen verlegt. Doe mee aan Canon's foto- en videowedstrijd door je verhalen met de wereld te delen en maak kans op de volgende prijzen:

*Volledige algemene voorwaarden

De uitdagingen

Canon's Free Your Story-wedstrijd daagt je uit om je creativiteit te tonen met een compleet nieuwe kijk op een thema dat nieuw leven moet worden ingeblazen.

*Volledige algemene voorwaarden
DE REGELS

Deelnemen

Of je nu een beginner of een professional bent, Canon kan niet wachten om jouw creaties te zien. Om deel te nemen aan Canon's creatieve foto- en videowedstrijd ga je naar de wedstrijdpagina, vul je het formulier in en stuur je één foto of video per uitdaging in. De sluitingsdatum van de wedstrijd is 21 september 2020.

Nu meedoen

*Volledige algemene voorwaarden

Waar zoekt Canon naar?

Canon en een aantal onafhankelijke professionals op het gebied van foto- videografie beoordelen en evalueren deelnemers op stijl, creativiteit, impact, originaliteit en hoe je je verhaal vertelt.

*Volledige algemene voorwaarden

What are we seeking?

Heb je inspiratie nodig? Bekijk de nieuwste inzendingen

Nu meedoen

FREE YOUR STORY

Word lid van de Canon-community

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, evenals tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

NU AANMELDEN