Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

De eenvoudige manier om licht toe te voegen aan je fotografie, met een draaibare flitskop voor indirect flitsen, en voor veelzijdige en creatieve belichting voor natuurlijke resultaten binnen.

Koop in de Canon Store

Prachtige foto's maken met een flitser is nu makkelijker dan ooit

Geef je foto's een natuurlijke uitstraling door de flitser op muren en plafonds te laten weerkaatsen of door de Speedlite EL-100 op afstand te activeren. Een gebruiksvriendelijke AUTO-stand regelt alle technische aspecten, zodat je foto's met flits kan maken tijdens events of van vrienden en familie.

Meer informatie

Canon Speedlite EL-100

Eenvoudig foto's met flits maken

Zorg op eenvoudige wijze voor meer licht in je binnen- en buitenopnamen met de Speedlite EL-100 – deze flitser biedt meer vermogen dan een ingebouwde flitser en een gebruiksvriendelijk programmakeuzewiel zorgt voor gemakkelijke installatie en gebruik. De horizontale en verticale bouncefunctie zorgt voor helderdere maar flatteuze resultaten wanneer je binnen foto's maakt, en laat je op creatieve wijze met licht werken.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Wees creatief

Als je klaar bent voor avontuurlijke experimenten met je belichting, dan heeft de Speedlite EL-100 geweldige functies om uit te proberen. Functies zoals stroboscopisch flitsen, om een onderwerp in actie vast te leggen door continu snel achter elkaar foto's te maken, en tweede-gordijnsynchronisatie voor het creëren van snelheidssensatie in je foto's.

Compact en krachtig

De Speedlite EL-100 werkt op AA-batterijen, weegt slechts 190 gram en is compact en licht genoeg om bij familiegelegenheden en speciale gebeurtenissen geweldige resultaten te bereiken. Met een richtgetal van 26 en een handmatige zoomkop, kan de flitser worden ingesteld voor optimale lichtverdeling.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Werk wireless voor creatieve belichting

Gebruik voor meer driedimensionale lichteffecten de Speedlite EL-100 als optische wireless zender voor flitsbediening op afstand vanuit verschillende locaties, of gebruik de Speedlite EL-100 los van de camera als optische ontvanger die kan worden bestuurd met compatibele EOS-camerabody's.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Ontdek meer

Specificaties

Auto Modus (Automatisch)

Voor eenvoudig fotograferen met flits

Richtgetal van 26 (ISO 100, m)

Veel vermogen

Indirect flitsen

Verticale en horizontale aanpassing

Optische zender/ontvanger

Voor een externe flitser

Gewicht

190g

Bekijk volledige specificaties

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Inhoud van de doos

Speedlite EL-100

Zachte camerahoes

Kleine standaard

Gebruikershandleiding

Wellicht vind je dit ook interessant…

Canon Speedlite EL-100
Beoordelingen en recensies