point and shoot photography

Mikken & Klikken Camera's

Canon heeft de beste point-and-shoot camera voor jou – gestroomlijnd en stijlvol, klein genoeg voor je jaszak of tas.

Stijlvolle compactcamera's die indruk maken

Pronk met je eigen stijl met een IXUS-compactcamera. Het assortiment IXUS-compactcamera’s heeft een stijlvol, slank ontwerp en past perfect bij jouw levensstijl.

stylish photography

Optische zoom van hoge kwaliteit met Intelligent IS

Leg onderwerpen op grote afstand uiterst gedetailleerd vast met optische zoom. Adaptieve Intelligent IS zorgt voor scherpe foto's en stabiele video's.

Gemakkelijk delen en opnamen maken op afstand via Wi-Fi

Dankzij Wi-Fi met dynamische NFC kun je direct vanaf de camera verbinding maken met compatibele smartphones of tablets en uploaden naar sociale netwerken. Met de Canon Camera Connect-app fungeert je smartphone als wireless afstandsbediening van de camera.

Compactcamera's met Wi-Fi

sharing photography

Klik en fotografeer met het grootste gemak

Smart Auto kiest automatisch de ideale instellingen voor jou, ongeacht de scène. Verken je creativiteit met de artistieke en creatieve modi.

miniature effect

Miniature Effect

Creative Shot

Originaliteit is een fluitje van een cent dankzij Creative Shot, waarmee je vijf extra beelden van de foto vastlegt met verschillende artistieke en verrassende effecten.

mill photography

#Freeyourstory

Durf! Leef je uit! Wees origineel. Laat ons het leven zien door jouw lens. Of het nu gaat om foto's, prints of video's, we willen jouw unieke kijk op de wereld zien, zoals jij die hebt vastgelegd.

Ontdek meer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Niet alle functies zijn beschikbaar op alle camera's.