Canon Messenger Bag MS10

Messenger Bag MS10

Deze sterke, stijlvolle messenger-bag combineert functionaliteit met mode om je camera en lens veilig te bewaren - plus een tablet, accessoires en persoonlijke spullen - zodat je er onderweg makkelijk bij kunt.

Canon Messenger Bag MS10

Voordelen

  • Originele Canon messenger-bag: stijlvol en discreet
  • Berg je camera en accessoires veilig op, maar haal ze in een handomdraai tevoorschijn als je ze nodig hebt
  • Dankzij flexibele binnenvakken kun je meenemen wat je nodig hebt
  • Sterk en duurzaam ontwerp
  • Comfortabel te dragen met een instelbare schouderriem

Meer productinformatie

Bekijk Canon Messenger Bag MS10 in detail

Stijlvol en discreet


Deze officiële Canon messenger-bag heeft een discreet design met een modieuze grijze afwerking, een subtiel zwart Canon-reliëflogo op een zwarte achtergrond en een binnenkant van Canon-rood, plus hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Veilige opslag, eenvoudige toegang


Bewaar en vervoer je camerakit veilig dankzij de dichte voering met vakken met ritssluiting bij het hoofdvak. Twee magnetische gespen zorgen ervoor dat de klep van de tas makkelijk dicht te maken is, maar zorgen er ook voor dat je snel en eenvoudig bij je camera kunt zodat je geen opname mist.

Geweldig voor een dagje fotograferen


Neem alles mee wat je nodig hebt om een dag zorgeloos te fotograferen dankzij het speciale vak voor één camera, twee lenzen plus een tablet. Een groot binnenvak met ritssluiting en gevoerde, instelbare vakken, biedt ruimte en flexibiliteit voor je kit. Er zijn ook buitenvakken voor je persoonlijke spullen en camera-accessoires.

Sterk en duurzaam


Deze tas is robuust, betrouwbaar en waterafstotend en is gemaakt van zeer stevige, uitgebreid geteste, hoogwaardige materialen en heeft een duurzame afwerking en solide sluitingen.

Draagcomfort


Een sterke, stevige schouderriem met eenvoudig instelbare gesp biedt maximaal comfort als je een volle tas moet dragen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Messenger Bag MS10.