low-light photography

Camera's voor situaties met weinig licht

Leg de sfeer van zonsondergang vast met Canon-camera's voor situaties met weinig licht, voorzien van het HS System

Grotere helderheid – minder ruis

Fotograferen bij weinig licht met een smartphone levert soms teleurstellende beelden van slechte kwaliteit op. Een Canon-compactcamera voor situaties met weinig licht zorgt voor fraaie, realistische resultaten dankzij geavanceerde optica, sensoren en processors.

photography clarity

Leg de authentieke atmosfeer van het moment vast

Gebruik van de flitser bij weinig licht kan de sfeer van een foto verpesten – bleke gezichten, onnatuurlijke kleuren en donkere achtergronden. Canon-camera's met het HS System voor situaties met weinig licht leveren prachtige resultaten zonder flitser – je legt precies vast wat je ziet.

face woman photography

Nooit meer onscherpe foto's

Uit de hand opnamen maken bij weinig licht kan leiden tot cameratrilling en onscherpe beelden. Met Canon-nachtcamera's met het HS System, lenzen met groot diafragma en Intelligent IS kun je bij kaarslicht of een concert uit de hand toch scherpe beelden krijgen.

shooting handheld in low light

Geavanceerde technologie voor uitstekende opnamen bij weinig licht

Canon’s innovatieve HS System is een exclusieve combinatie van een uiterst gevoelige sensor die meer licht opvangt, en krachtige DIGIC-verwerking. Zo krijg je de beste beeldkwaliteit en kun je ook bij weinig licht de sfeer van het moment vastleggen

Objectieven met een groot diafragma

Deze f/1.8-lens laat meer licht door in de camera waardoor kortere sluitertijden mogelijk zijn en de beelden natuurlijk en scherper zijn. Een professionele Canon-camera met hoogwaardige, snelle optica en HS System is de ideale keuze als je een expert wilt worden in fotograferen bij weinig licht.

G7 X camera

Intelligent IS

Canon’s baanbrekende Intelligent IS – een geavanceerde optische Image Stabilizer tegen de effecten van cameratrilling om bij weinig licht vanuit de hand scherpe opnamen te maken. Veelzijdigheid, en volledig automatische aanpassing van verschillende scènes voor superieure resultaten.

low light city photography

Houd er rekening mee dat niet alle functies op alle producten beschikbaar zijn.