CANON-STREAMINGKITS

Het instellen van je Canon-camera voor livestreaming!

Canon Camera

Stel je Canon-camera in als webcam voor livestreaming. Maak van je EOS of PowerShot een gamingcamera. Gebruik het HDMI naar USB-apparaat voor video-opnamen om in HD uit te zenden vanaf je computer. Canon HDMI-streamingkits bevatten alles wat je nodig hebt om verbinding te maken met je vrienden en online volgers.

Stel je HDMI-streamingkits in

Streamingkits voor Canon-camera's zijn volledig compatibel met populaire platforms voor videoconferenties en livestreaming. Volg gewoon de eenvoudige stapsgewijze handleiding hieronder om je HDMI-streamingkits in te stellen.

Je HDMI-streamingkits stap voor stap instellen – Stap één:

Plaats het DC-koppelstuk, sluit de AC-adapter aan en sluit vervolgens je camera aan op de netstroom. Je kunt de PowerShot G7 X Mark III en een aantal andere camera's van stroom voorzien met de PD-E1 of gelijkwaardige USB PD-compatibele stroomvoorziening. Zo kun je je camera langere tijd achter elkaar gebruiken.

Stap twee:

Schakel de camera in.

Stap drie:

Zet je camera in de videomodus en kies Automatisch. Ga naar het menu HDMI-infoweergave en schakel de infoweergave uit. Afhankelijk van je voorkeuren en de compatibiliteit met het HDMI-apparaat voor video-opnamen kun je in 4K of Full HD streamen.*

Canon-streamingkits

Stap vier:

Sluit de HDMI-kabel aan op je camera en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op het HDMI naar USB-apparaat voor video-opnamen. Sluit het apparaat voor video-opnamen aan op een USB-poort op je computer.

Canon-streamingkits

Stap vijf:

Nu is het tijd om je camera op het statief te plaatsen en deze op jezelf te richten.

Kies het apparaat voor het vastleggen van HDMI-video's in de instellingen van je livestreamingsoftware en ga live met je Canon-camera.

Tot slot kun je met de HDMI-kits voor het geluid de ingebouwde microfoon van de camera gebruiken, of een externe microfoon die je op je camera aansluit.

Canon-streamingkits

Canon-streamingkits

Upgrade je huidige webcam met de nieuwe Canon-streamingcamerakits voor verbeterde beeldkwaliteit.

 • Livestreamingkits

  EOS M50 Mark II Interchangeable Lens Streaming Kit

  Voor gamers, contentcreators of livestreamers heeft de EOS M50 Mark II HDMI-kit alles wat je nodig hebt om live uit te zenden.
 • Livestreamingkits

  EOS M200 Interchangeable Lens Streaming Kit

  De EOS M200 HDMI-kit is een betaalbare oplossing voor iedereen die wil beginnen met livestreaming.
 • Livestreamingkits

  Powershot G7 X Mark III Compact Lens Streaming Kit

  Met de G7 X Mark III HDMI-kit kun je kiezen tussen de PD-E1 voor onbeperkt streamen of accustroom voor wanneer je onderweg bent.

Hulp nodig?

De USB- en HDMI-streamingkits werken met een reeks geselecteerde EOS- en PowerShot-camera's, maar om het eenvoudiger te maken heeft Canon een koopwijzer samengesteld waarmee je de Canon-camera kunt vinden die bij jou past.
G7X MK III Vloggen

UITGELICHT PRODUCT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideaal voor vloggers, livestreamers, virtuele vergaderingen en bloggers. Een connected camera die adembenemende video's en foto's vastlegt waar je volgers echt van kunnen genieten.

Fascinerende video waar je volgers van zullen genieten

Leg landschappen vast in 4K. Maak sportopnamen in slowmotion met snelle framerates tot wel 120 fps. Sluit een externe microfoon aan voor kristalheldere audio-opnames tijdens je reisvlogs. Livestream in oogverblindende kwaliteit tijdens het gamen en upgrade je webcam voor zakelijke virtuele vergaderingen. De mogelijkheden met de PowerShot G7 X Mark III zijn eindeloos.

G7X MK III Vloggen

Wellicht vind je dit ook interessant…

Ontdek de Canon-cameraseries en -software waarmee je overal verbonden blijft.

 1. Let op: sommige apparaten kunnen oververhit raken wanneer zij langere periodes in 4K streamen.