Mod25_GALI

Perfect voor creatief filmen

Unieke video’s van bioscoopkwaliteit

Maak indrukwekkende video's met een bioscoop look en feel. De Dual Pixel CMOS AF biedt nauwkeurige scherpstelling op onderwerpen en biedt, in combinatie met Touch AF en STM-scherpsteltechnologie, spectaculaire scherpstelovergangen.
Zie Dual Pixel CMOS AF aan het werk

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Stabiele opnamen, altijd

Maak onder alle omstandigheden stabiele opnamen, zelfs als je geen IS-lenzen gebruikt, dankzij de stabilisatie in de camera via 5 assen, nog beter in combinatie met EF-M- of EF-S-lenzen die compatibel zijn met Dynamic IS.
Zie hoe stabilisatie in de camera via 5 assen werkt

Mod38_HP

Verbluffende kwaliteit

Maak Full HD-video's bij 60 fps met verbazingwekkende diepte en helderheid. De hoge framerate is uitstekend voor het soepel renderen van actiescènes en biedt geweldige mogelijkheden voor het afspelen in slowmotion.

Volledige creatieve controle

Geef je creativiteit de vrije loop met volledige controle over diafragma, sluitertijd en geluid met handmatige moviemodus. Meer mogelijkheden voor het opnemen van geluid met de externe microfooningang.

Mod39

Monteren wordt een fluitje van een cent

Behoud de subtiele lichte tonen met Lichte tonen prioriteit. Gebruik Picture Styles van Canon, waarmee je nog meer bewerkingsmogelijkheden krijgt en de ‘feel’ van je opnamen op verschillende EOS- en Cinema EOS-apparaten kunt gelijktrekken.

EC394

Meer voordelen van EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canon's toonaangevende spiegelloze camera die ongeëvenaarde spiegelreflexkwaliteit en snelheid levert voor enthousiaste fotografen.

Lees meer