Hero Image Embrace EOS

Omarm de creatieve flexibiliteit van EOS

Authentieke EOS-ervaring

Omarm bediening in EOS-stijl met een grote centrale elektronische zoeker en sterk aanpasbare bedieningsopties voor een instinctieve camerawerking.

EC394_EVF_WH

Elektronische zoeker

Breng je onderwerp vol vertrouwen in beeld en geniet van haarscherpe details over het volledige beeld dankzij de optische precisie in de grote OLED elektronische zoeker met hoge resolutie (circa 2,36 miljoen dots). De ultrasnelle vernieuwingssnelheid (120 fps) en minimale vertraging zorgen voor maximale responsiviteit en bruikbaarheid bij het volgen van snelle actie.

Mod08_Optoin3_Oli

Eenvoudig opnemen vanuit creatieve hoeken

Ontdek creatieve opnamehoeken en geniet van intuïtieve bediening via je vingertoppen op het grote kantelbare touchscreen van het 3.2-type (1.62 miljoen RGB-dots).

creative angles
Point Switching

Soepel van AF-punt wisselen

Wissel van AF-punt door op een specifieke ruimte op het scherm te tikken, zelfs bij opnamen via de elektronische beeldzoeker

Video bekijken

Ontdek een wereld van verwisselbare lenzen

Ervaar creatieve flexibiliteit met het compacte EF-M-lensbereik, of profiteer van meer dan 80 lenzen uit het EF-lenzensysteem via de vattingadapter EF-EOS M.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

Ontworpen voor gebruiksgemak en comfort

Dankzij de subtiele handgreep en robuuste, lichtgewicht constructie kun je je camera met gemak hanteren en vervoeren.

Designed for ease and comfort

Meer voordelen van EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canon's toonaangevende spiegelloze camera die ongeëvenaarde spiegelreflexkwaliteit en snelheid levert voor enthousiaste fotografen.

Lees meer