Never turn down another customer request by investing in flexible technology

Industrieel
& functioneel printen

Wilt u nooit meer een vraag van een klant afwijzen? Investeer dan in flexibele technologie waarmee u op bijna alle oppervlakken kunt printen.

Klanten zoeken een goedkope manier om hun producten snel op de markt te brengen, en dat het liefst met zo veel mogelijk opties om hun ontwerpen te personaliseren.

Blijf de concurrentie een stap voor door kleine oplagen met lage kosten aan te bieden, gecombineerd met een ongeëvenaarde ontwerpflexibiliteit, nieuwe opties voor nabewerking en de mogelijkheid om te printen op bijna alle oppervlakken.

De voordelen van de industriële en functionele printoplossingen van Canon

Benefits Benefits

Verminder de productiekosten voor kleine oplagen

Speel in op de vraag naar goedkope printopdrachten voor eenmalige en kleine oplagen

Benefits Benefits

Bied ruimte voor een maximale ontwerpvrijheid

Digitale technologie geeft klanten een enorme keuze op het vlak van design

Benefits Benefits

Verbeter uw aanbod

Bied uw klanten nieuwe en innovatieve diensten

Benefits Benefits

Haal krappe deadlines

Creëer geautomatiseerde end-to-end-workflows met minimale voorbereiding

Een uniek procedé voor een industriële toepassing

Foto van Job ten Doeschate, Algemeen Directeur Polomnis b.v.
Het is een systeem waarbij een polyesterlaminaat echt helemaal met de hand opgebouwd wordt.

Job ten Doeschate

Polomnis b.v., Algemeen Directeur

De uitdaging

Voor Polomnis is print slechts een klein maar essentieel onderdeel van het totale productieproces van polyesterborden. De zeefdruktechniek was beperkt vanwege insteltijden en de onmogelijkheid tot personalisatie. De huidige digitale printtechniek van Polomnis gaf hechtingsproblemen van de inkt en beperkte in het feit dat er alleen vellen geprint konden worden in plaats van te printen van rol naar rol. Polomnis ging op zoek naar een digitale printtechniek die bijdraagt aan de kwaliteit en levensduur van het eindproduct.

Foto van Job ten Doeschate, Algemeen Directeur Polomnis b.v.
Een uniek procedé voor een industriële toepassing

De oplossing

Deze digitale printtechniek vonden ze in de Arizona 318GL met UV-uithardende inkt van Canon. Met deze techniek hecht de inkt perfect op het materiaal en zorgt ervoor dat er productief van rol naar rol geprint kan worden. Ook biedt deze techniek de mogelijkheid om te personaliseren en daarmee ieder bord uniek te maken. Polomnis is hierdoor in staat om een kwalitatief eindproduct te leveren met een levensduur van 25 jaar.

De voordelen

Dankzij de Arizona 318GL flatbed-printer is Polomnis in staat om op maat gemaakte producten in kleine oplagen te maken met een levensduur van 25 jaar.  Deze voordelen geven Polomnis een unieke positie in de markt.

Voorbeelden van door Polomnis uniek geproduceerde borden

Ontdek de kracht van print om de concurrentie een stap voor te blijven.


PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Hoe het werktOnze oplossingen

Colorado 1640

De Colorado is de eerste productieprinter met Canon's unieke UVgel-printtechnologie. De printer staat garant voor ongeëvenaarde productiviteit, met minimaal onderhoud en buitengewone printkwaliteit op het breedst mogelijke scala aan media.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds

Arizona

De bekroonde Arizona-serie omvat veelzijdige UV-flatbedprinters die geschikt zijn voor een breed scala aan innovatieve toepassingen op harde en flexibele media. De printers leveren een uitstekende printkwaliteit, zelfs bij hoge snelheden.

ColorWave 700

De ColorWave 700 is een snelle en flexibele kleurenprinter die is ontwikkeld voor grafische toepassingen op groot formaat en die direct droge en waterbestendige prints van hoge kwaliteit levert op gecoate, ongecoate en speciale media.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media
Highly accurate, automated cutting tables that offer exceptional versatility and productivity for graphic applications

ProCut

De ProCut-serie omvat uiterst nauwkeurige, geautomatiseerde snijsystemen die uitzonderlijke veelzijdigheid en productiviteit bieden voor grafische toepassingen. De systemen zijn uitgerust met software die uw workflow van prepress tot nabewerking stroomlijnt.

ONYX Thrive

ONYX Thrive is een schaalbare softwareoplossing voor displaytoepassingen, die het gehele grootformaat productieproces vereenvoudigt met gestroomlijnde end-to-end workflows voor betrouwbare, nauwkeurige, hoogwaardige en foutvrije resultaten.
Scalable print management software for display graphics applications
Geef uw printtechnologie een make-over om meer klanten aan te trekken en tijd en geld te besparen.
-->