SERVICES

Inbound Information Processing

Overhead shot of casually dressed office workers sat around a communal table comparing graphs on laptops and clipboards.

Verwelkom digitale binnenkomende zakelijke communicatie

Automatiseer en integreer al uw binnenkomende communicatiekanalen, in elk formaat, op ieder moment, volledig transparant en traceerbaar.

Met de Canon's intelligente oplossing voor gegevensclassificatie kunt u zowel uw fysieke als digitale invoerkanalen beheren. Dankzij de volledig beheerde classificatie, extractie en verwerking van informatie en het vastleggen van mobiele documenten, beschikt u over de kracht van slimme procesautomatisering, voor meer efficiëntie en betere responstijden.

Wat Canon biedt

Geavanceerd vastleggen via meerdere kanalen

Leg uw documenten op papier of via e-mail, web of mobiel, op een intelligente manier vast, zodat u een volledig beeld van de communicatie met afzonderlijke klanten hebt.

Geavanceerde classificatie

Identificeer documenttypen en begrijp zowel de inhoud als de context via cognitieve registratie met een geautomatiseerde workflow of activering van uitgaande communicatie om de respons van klanten te verbeteren.

Validatie Services

Zorg ervoor dat uw documenten en gegevens volledig nauwkeurig, integer en authentiek zijn, dankzij uitgebreid automatisch afstemmen met hoofdgegevens op basis van bedrijfsregels.

Analyse en rapportage

Verbeter de prestaties van uw bedrijf met behulp van uitgebreide rapportages en waardevolle analyses en houd bij wat er wordt ontvangen en door wie en wanneer het is verstuurd. Maak bovendien gebruik van volumetrische gegevens en trends.

Capaciteiten

Herkenningsinformatie

Uiterst nauwkeurige documentherkenning zorgt voor geavanceerde automatiseringssnelheid en snellere verwerking van binnenkomende communicatie.

Modulair en schaalbaar

Modulaire en schaalbare indiensttreding van uw bedrijfsprocessen, waardoor de kosten dankzij hybride diensten en smart shoring afnemen.

Flexibele prijsstelling

U kunt prijzen aanpassen aan binnenkomende mailvolumes met behulp van een flexibel en schaalbaar prijsmodel op basis van gebruik.

Afro-haired man and auburn-haired woman holding a tablet device chat to a colleague as they perch on desks by a window.
Automatiseer en stroomlijn het slim vastleggen en verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten.

Gerelateerde services en oplossingen

Two women in soft focus look over a tablet device as downlights glimmer in the foreground.

Digitale postkamer

Werk sneller, verlaag de kosten en bied nog betere klantenservice door mail efficiënter te verwerken.

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Customer Communications Management Online

Stap over op een klantgerichte, kostenbesparende aanpak van uw klantcommunicatie via een cloud-platform.

Versnel het vastleggen en analyseren van gegevens met deskundige zakelijke oplossingen.

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON

-->