DIENSTEN

Document Capture and Data Processing Services

Document Capture and Data Processing Services

Benut de kracht van intelligente procesautomatisering

Ga voor meer efficiëntie en bied een betere klantenservice door de vastlegging en verwerking van uw documenten te stroomlijnen met hoogwaardige services.

Processen als customer onboarding en het verwerken van facturen (Accounts Payable/AP) kunnen sneller en kosteneffectiever worden uitgevoerd, zodat u uw klanten tevreden houdt en uw concurrentiepositie binnen een drukke markt kunt behouden. Benut de kracht van intelligente procesautomatisering met resultaatgerichte outsourcing-services die zowel fysieke als digitale invoerkanalen gebruiken.

Wat Canon biedt

Scan Services

Zorg voor documentkwaliteit en voorkom dat uw medewerkers veel tijd kwijt zijn aan handmatige processen door het openen, sorteren, voorbereiden en scannen van fysieke documenten uit te besteden.

Capturing Services

Bespaar tijd door het automatiseren van document digitalisatie - inclusief de classificatie van documenten, extractie van belangrijke gegevens en controle van nauwkeurigheid.

Cognitief registreren

Gebruik slimme geavanceerde technologie met kunstmatige intelligentie om de inhoud en context van ongestructureerde documenten te analyseren, begrijpen en identificeren.

Enrichment Services

U kunt uw gegevens moeiteloos verrijken en de waarde verhogen door ze te koppelen aan mastergegevens of door handmatig extra gegevensvelden toe te voegen.

Validatie Services

Koppel de juistheid, volledigheid, integriteit en authenticiteit van documenten en gegevens aan uw zakelijke vereisten en garandeer de geldigheid.

Levering

Ontvang gedigitaliseerde documenten en geëxtraheerde gegegevens die rechtstreeks aan uw bedrijf worden geleverd via SFTP of die direct naar uw systeem worden verzonden.

Capaciteiten

Proceslocaties

Uw gegevens worden met het hoogste beveiligingsniveau op één van Canons Shared Service Centers verwerkt.

Gekwalificeerde operators

De getrainde en ervaren operators van Canon zijn meertalig en werken veilig en precies door heel Europa en off-shore.

Beveiligde remote access

De volledige naleving van de Europese regelgeving wordt gewaarborgd door externe toegang en het op afstand verwerken van uw gegevens.

Process locations
Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van een resultaatgerichte outsourcing service

Gerelateerde services

Out-Tasking

Outtasking

Verhoog de productiviteit van werknemers door dure, arbeidsintensieve taken uit te besteden.

Document Lifecycle Management

Document Lifecycle Management

Haal het meeste uit uw zakelijke documenten met deskundige processen en mensen.

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van geavanceerde documentoplossingen

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON

-->