Kies de juiste Partner voor uw print- en documentoplossingen

Partner

Bent u op zoek naar een partner voor het beheer van de print-, document- en informatiebehoeften van uw MKB of organisatie? Canon Business Centers, met vestigingen in heel Nederland, zijn de ideale oplossing voor u.

Zij bieden een uitgebreide selectie van oplossingen voor het printen, scannen, indexeren, opslaan en beheren van uw documenten. Met behulp van Canon producten kunt u eenvoudig documenten digitaliseren en printen, of u nu op kantoor bent, onderweg of op afstand werkt. Vertrouw op canon Business Centers om uw workflow te stroomlijnen en de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren.

Altijd in de buurt
Persoonlijk contact en nabijheid is belangrijk. Daarom vindt u een Canon Business Center ook bij u in de buurt.

Persoonlijk
Uw bedrijf is uniek. Dus als u zaken met ons doet, wordt u ook zo behandeld. Wij kijken naar uw individuele behoeften en adviseren u over de juiste combinatie van producten, software, training en service.

Slimme service
Alle Canon Business Centers hebben een eigen serviceorganisatie die bestaat uit door Canon Nederland opgeleide service-engineers. Dit betekent dat onze Canon Business Centers steeds met de nieuwste technologie werken en u het hoogste serviceniveau kunnen bieden, of het nu gaat om multifunctionals of complexe zakelijke documentoplossingen.

Kennis van zaken
Naast de kennis die Canon Business Centers in huis hebben, kunnen zij vertrouwen op de kennis die Canon heeft als fabrikant en business partner. Canon ontwikkelt al haar producten zelf, zodat service en continuïteit altijd gewaarborgd zijn. Canon Business Centers zijn onafhankelijke bedrijven. Het zijn langetermijnpartners waarmee Canon een vertrouwensrelatie heeft opgebouwd. Daarom zijn ze verbonden met Canon Nederland en worden ze ondersteund door Canon. Dit biedt uw bedrijf de combinatie van regionale betrokkenheid met de kracht van een multinational.