CASE STUDY

Onze klanten willen net dat beetje extra

Op maat gemaakte toepassingen op vrijwel elk materiaal dankzij de Arizona 1300 serie

Owner of Seriflex with Arizona 1300


We zijn zelfs voor grotere oplages concurrerender geworden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Fredrik Lundberg, CEO, Serisflex Grafiska

Toen ik de Arizona 1300 serie in 2019 voor het eerst zag bij Sign & Print Scandinavia in Stockholm, wist ik het meteen: deze printer wil ik. Ik zag een flexibele oplossing die ons de mogelijkheid biedt om orders aan te nemen wanneer dat nodig is en tegelijkertijd vol vertrouwen en met aandacht voor elk detail te werken. Ik besefte meteen dat we met deze printer het aanbod aan onze klanten kunnen vergroten, zowel in kleine, aangepaste reeksen als in grotere oplages.

Onze klanten zijn kwaliteitsbewust en weten maar al te goed dat net dat beetje extra een enorm verschil kan maken bij het voldoen aan de behoeften van hun klanten, of we nu op hout, metaal, plastic of golfkarton printen. In principe kunnen we op alles printen," zegt Fredrik Lundberg.

Owner of Seriflex with Arizona 1300

Op maat gemaakte jobs van hoge kwaliteit

"Met onze nieuwe digitale flatbedprinters kunnen we met name kleine, op maat gemaakte jobs met hoge kwaliteit aanbieden. Tegelijkertijd zijn we zelfs voor grotere oplages concurrerender geworden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met deze oplossing kunnen we alles intern doen en hebben we in elke fase van het proces volledige controle. Ons werktempo en onze kwaliteitseisen zijn zo hoog dat we niet afhankelijk willen zijn van externe leveranciers. Een van onze sterke punten is het ontwikkelen van unieke oplossingen op maat in kleinere oplages. Daarom is de oplossing van Canon cruciaal voor ons bedrijf."

Voorbeelden van onze printtoepassingen zijn verkoopstassen, monsters van decoraties en kleinere oplages van signs en displays. Voor kleinere oplages gebruiken we onze snijtafels in plaats van ponsgereedschappen. We hebben twee snijtafels, één Kongsberg en één Zünd.

Printer met vele voordelen

"Onze Arizona heeft vele voordelen. Het eerste voordeel zijn de LED-lampen in plaats van traditionele UV-lampen, waardoor er aanzienlijk minder warmte wordt gegenereerd en het printmateriaal, zoals karton en golfkarton, niet vervormt vanwege de hitte. Een ander voordeel is een efficiëntere vacuümaanzuiging, waardoor het materiaal beter kan worden aangezogen en volledig vlak op de tafel ligt. Een volgend voordeel is dat het energieverbruik lager is, waardoor onze elektriciteitskosten worden verminderd. Een vierde belangrijk voordeel is dat er gemakkelijker met de machine kan worden gewerkt omdat het materiaal veel sneller kan geplaatst worden. Het bespaart tijd en tijd is altijd geld," aldus Fredrik Lundberg.

Arizona 1300 series flatbed printer

Consistent gekozen voor Canon oplossingen

"We kijken regelmatig wat er op de markt verkrijgbaar is om de beste oplossingen voor ons bedrijf te vinden," aldus Fredrik Lundberg. "Onze samenwerking met Canon begon toen we in onze eerste flatbedprinter investeerden, en we hier zeer tevreden over waren. Dit was in 2012 en het betrof ook toen een printer uit de Arizona serie. Sindsdien is er veel gebeurd, maar we hebben consistent gekozen voor Canon oplossingen. Deels omdat de printers toonaangevend zijn op het gebied van technologie en voldoen aan onze kwaliteitseisen. Deels omdat de werknemers van Canon zeer competent en responsief zijn. Die combinatie is moeilijk te verslaan. Bovendien vormen de Arizona printers een veilige investering, dankzij upgrades en opties die kunnen worden toegevoegd naarmate ons bedrijf zich ontwikkelt," besluit Fredrik Lundberg.Met deze oplossing kunnen we alles intern doen en hebben we in elke fase van het proces volledige controle.

Fredrik Lundberg, CEO, Serisflex Grafiska

Ontdek meer

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien met nieuwe toepassingen?

CONTACT met een specialist

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout