CASE STUDY

Hoge kwaliteit, korte deadlines? Geen probleem

De Arizona 2300-serie helpt Wiking om doorlooptijden te verkorten

Informatie aanvragen

Wiking employees with Arizona 2380 XTF flatbed printer


Onze uitdagingen om de doorlooptijden te verkorten zijn sinds de installatie van de Arizona 2300-serie opgelost. De serie werkt snel en biedt een hogere kwaliteit.

Jens Filipsson, eigenaar van Wiking Reklam

Op de eerste plaats voor klanten

Wiking Reklam in Gislaved, Zweden is wereldwijd de eerste klant die de Arizona 2300-serie laat installeren. De organisatie werd in 1985 opgericht en door Jens Filipsson en Sven-Olof Wahlberg in 2007 overgenomen, wat resulteerde in de veelzijdige organisatie die het nu is. Wiking Reklam is overgestapt van zeefdrukken naar digitaal printen. De organisatie richt zich op de detailhandel, maar gaat ook uitdagingen aan op het gebied van interieurontwerp voor zowel grote als kleinere klanten. Wiking Reklam moet flexibel blijven en streeft ernaar om een onestopshop voor klanten te zijn.

Productief grote substraten printen

Naast de drie rolprinters en vier zeefdrukmachines is de Arizona 2380 XTF toegevoegd om het aanbod compleet te maken. Dankzij de unieke flatbedconstructie van de Arizona kan Wiking grote substraten printen op een zeer productieve manier. Wiking Reklam kan daardoor voldoen aan de verwachtingen van een korte levertijd en tegelijkertijd een hoge kwaliteit leveren.

Owner Wiking


DE ARIZONA 2300-SERIE IS CRUCIAAL VOOR ONZE ORGANISATIE EN MET DEZE FLATBEDPRINTER KUNNEN WE DE IDEEËN VAN ONZE KLANTEN DAADWERKELIJK UITVOEREN.

Jens Filipsson, eigenaar van Wiking Reklam

Ontdek meer

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien met nieuwe toepassingen?

CONTACT met een specialist

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout