CASE STUDY

Flexibel, informeel ... met serieuze aandacht voor de printkwaliteit

Hoogwaardig behang printen op de Colorado 1650
We hebben printers nodig waarmee we nieuwe concepten kunnen ontwikkelen met verschillende materiaalcombinaties. Met de Colorado 1650 kunnen we veel verrassende mogelijkheden benutten.

Jeffrey Vermaat, eigenaar, De Resolutie

Kwaliteit boven alles

Het motto van De Resolutie is: 'Flexibel, informeel maar altijd serieus'. Klantadvies en ontwerp van het concept zijn cruciaal voor hun vele services. Ze investeren voortdurend in kennis en technologieën om innovatieve producten aan te kunnen bieden.

"We hebben een informele aanpak die ons helpt om te achterhalen wat onze klanten willen en zo een uitstekende service bieden", zegt Jeffrey Vermaat. “Maar we zijn erg serieus over onze service en onze producten. Als iets mogelijk is, doen we het. Zo niet, dan vinden we een manier. Zelfs binnen de strakke deadlines en het budget van onze klant. Hiervoor hebben we de nieuwste digitale printers nodig die de hoogste kwaliteit bieden en die geschikt zijn voor al de verschillende media die onze klanten gebruiken.

De Colorado 1650 past perfect bij die strategie: dankzij de innovatieve UVgel-printtechnologie, die geen warmte nodig heeft, kunnen we printen op nog meer verschillende media, en de mat/glans-technologie biedt interessante mogelijkheden voor interieurontwerp."

Inside De Resolutie facilities, printed on a Canon Colorado 1650

Gebouwen tot leven brengen

Interieurontwerp is een van de pijlers van De Resolutie. Ze zijn een belangrijke Europese speler. Hun interieurontwerp kan een kantoor of winkel veranderen van een saai gebouw in een unieke, levendige en kleurrijke omgeving. Jeffrey Vermaat: “De nieuwe Colorado 1650 is een industriële printer waarmee we nieuwe ontwikkelingen op deze markt kunnen volgen en ontwikkelen. De printwaliteit is uitstekend – zeer stabiel met een kwaliteitscontrolesysteem dat continu de kwaliteit controleert. In onze huidige productiemodus worden behang en andere grootformaat decoratief materialen geprint zonder banding.”

Inside De Resolutie facilities, printed on a Canon Colorado 1650

Hoge productiewaarden

De Colorado 1650 heeft een inkthardheid en krasbestendigheid waardoor producten onmiddellijk kunnen worden verwerkt, zelfs zonder verdere afwerking. En biedt ook een groot kleurengamma. Een andere reden waarom De Resolutie zo te spreken is over de 1650, heeft niets te maken met printkwaliteit. “Een groot voordeel is dat het automatische onderhoud echt werkt”, zegt Jeffrey Vermaat. “De Colorado print direct na het opstarten, zonder dat je de printkoppen hoeft te reinigen. Hij is heel gebruiksvriendelijk.”Het ontwerp bevatte veel diepzwarte en glanzende print. Dat is lastig, maar de 1650 is met vlag en wimpel geslaagd.

Karel de Munck, eigenaar, De Resolutie

Ontdek meer

Bent u geïnteresseerd in onze printoplossingen voor o.a. het printen van behang?

CONTACT met een specialist

-->