CASE STUDY

Flexibele groei mogelijk maken

Met de Arizona 6100 flatbedprinter

Arizona flatbed printer at Mydisplays


Dankzij de Arizona 6100 kunnen we voldoen aan de toenemende vraag naar alle flatbed-toepassingen en dit in de kortst mogelijke tijd en met de hoogste kwaliteit.

Peter Schaffarzyk, algemeen directeur, Mydisplays GmbH

Toekomstige groei

Het aanbod van Mydisplays GmbH in Burscheid (Duitsland) omvat het volledige scala aan toepassingen voor binnen- en buitenreclame. De vrij jonge organisatie heeft zich sinds de oprichting uitsluitend gericht op digitaal printen. Mydisplays produceert al sinds het begin grootformaat prints met de Arizona-flatbed-printsystemen van Canon op alle gangbare printmedia. Vanwege de sterke jaarlijkse groei heeft Mydisplays, met de support van Canon, deze productielijn uitbesteed naar een extra locatie en een tweede printer uit de Arizona 6100-serie geplaatst met het oog op de toekomstige groei.

Peter Schaffarzyk, Managing Director,Mydisplays GmbH

Flatbed-systemen met vele voordelen

Dankzij de Arizona 6100-serie kan Mydisplays de productiviteit aanzienlijk verhogen en dit met alle gangbare media. "Bovendien hebben we dankzij de hoge productiecapaciteit een reserve voor de komende jaren en kunnen we onze capaciteit op dit gebied op elk moment verhogen", aldus Peter Schaffarzyk. Voor hem was de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van de Arizona 6100-serie ook van doorslaggevend belang. Hij vervolgt: "Beide flatbedprinters zijn absoluut betrouwbaar. Daarnaast is de technische ondersteuning door de serviceafdeling van Canon zeker het vermelden waard. Wij hebben ervaren dat het niveau uitstekend is in vergelijking met andere fabrikanten. Voor ons als productieorganisatie is dit elke dag weer essentieel. Dankzij de constante productie met de twee flatbedprinters van Canon kunnen we nu alle deadlines van onze klanten halen, zelfs bij grote volumes. We ondervinden ook geen problemen met de kleurafstemming tussen de verschillende systemen.” Samen met Canon realiseert Mydisplays de gewenste workflow op het gebied van digitaal flatbed printen, van de bestelling in de webshop tot de levering.

Canon Arizona 6100 series flatbed printer

Ontdek meer

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien met nieuwe toepassingen?

Informatie aanvragen

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout