PIMP UP YOUR STORE

inspiratieboek en oplossingen voor Retail POS applicaties
Pimp up your store

“Pimp Up Your Store", Canon's exclusive printed sample book that showcases various Point of Sales applications tailored for dynamic retail environments

Retail, een markt in beweging

Retail is een van de belangrijkste segmenten voor print service providers en signmakers, en een markt die sinds de laatste twee decennia sterk in ontwikkeling is. Dit heeft alles te maken met de opkomst van e-commerce en de mogelijkheid om vanuit thuis “te shoppen”. Winkels zoeken sindsdien naar nieuwe manieren om innovatief en interactief te zijn om de aandacht van de consument vast te houden. De mogelijkheid om in winkels potentiële klanten fysiek te kunnen prikkelen, biedt retail de meeste aanknopingspunten om onderscheidend te zijn. En dit heeft grote mogelijkheden geopend voor print binnen de detailhandel. Bedrukte interieurdecoratie van hoge kwaliteit en waarde is een gemakkelijke manier geworden om een nieuwe look en ervaring te creëren voor de klant die een winkel bezoekt.

40 verschillende printmedia, 6 printtechnieken

Pimp Up Your Store is een printed sample book waarin verschillende groot formaat applicaties in retail omgevingen worden gepresenteerd, waarmee u winkels kunt oppimpen en de winkelervaring van klanten kunt verrijken. Het boek bevat maar liefst 40 verschillende printmedia, geprint op alle gangbare digitale printtechnieken in de markt voor Visuele Communicatie: UV en UVgel, Waterbased, Latex en Solvent en zelfs CristalPoint®. Daarnaast presenteert het sample book verschillende display oplossingen, zoals posterframes, roll-up banners en stoepborden.

Klik hier voor een overzicht van de applicaties en gebruikte printmedia uit Pimp Up Your Store.

Pimp up your store 2

PVC-vrij

De noodzaak om duurzaam met het milieu om te gaan is urgent geworden in het laatste decennium. Onze hele samenleving bereidt zich voor op de nieuwe milieudoelstellingen binnen de EU en wereldwijd. Bedrijven nemen grote stappen om het milieueffect van hun activiteiten te verminderen. In de wereld van de visuele communicatie, zeker binnen de detailhandel, zien we een toenemende vraag naar PVC-vrije materialen en toepassingen. Merkeigenaren en grote retailketens hebben het voortouw genomen in de vraag naar PVC-vrije grafische oplossingen en andere bedrijven en instellingen volgen inmiddels snel.

Canon biedt een breed scala aan PVC-vrije grootformaat grafische media waarmee u de milieu-impact van de productie van grootformaat grafische communicatie kunt verminderen. In Pimp Up Your Store presenteren wij waar mogelijke PVC-vrije oplossingen voor POS-toepassingen. Zoals onze nieuwe lijn PVC-vrije zelfklevende materialen.

PVC-vrij

The Perfect Match

Alle groot formaat grafische printmedia van Canon Imaging Supplies zijn getest en gegarandeerd voor de meest gebruikte digitale printtechnieken in de markt voor visuele communicatie. Wij bieden u zorgeloos printen en one-stop-shopping voor onze inkten, printmedia en supplies via onze Webshop. Wij bieden u The Perfect Match.

U vindt alles over onze media op de Webshop en de Mediaguide van Canon Imaging Supplies. Selecteer gewoon uw printer(s) en gewenste toepassingen om de meest geschikte printmedia te vinden.

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout