Wide range of lens options
alt text goes here

Ruime keuze aan lenzen

Gebruik de full-frame lenzen met EF-vatting van Canon voor de voordelen van Dual Pixel CMOS-autofocus. PL- en B4-vattingen (adapter van EF / PL naar B4 vereist) bieden bovendien een breed scala aan lensmogelijkheden met de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Canon.

Canon EF-vatting met Cinema Lock

Maak opnamen met full-frame lenzen met EF-vatting voor hoge betrouwbaarheid en gebruiksgemak met uitstekende optische prestaties in een groot aantal brandpuntsafstanden.

De EF-vatting met Cinema Lock zorgt voor stabiliteit, perfect voor lenzen met lange brandpuntsafstanden, met alle voordelen van het EF-vattingsysteem.

Canon EF mount with Cinema Lock

Lichtafvalcorrectie

Haal voordeel uit de lensinfo die wordt gelinkt aan de body om automatisch lichtniveaus in hoeken te corrigeren ter compensatie van de lenskenmerken. Dit komt vooral van pas bij groothoeklenzen, zodat je opnamen natuurlijker uitzien.

Peripheral illumination correction

Correctie van chromatische aberratie

Dit corrigeert kleurafwijkingen (chromatische aberratie) in de randen van het scherm vanwege het verschil in brekingsindeces voor verschillende golflengten.

Zie de veelgestelde vragen op de servicepagina voor ondersteunde lenzen.

Ontdek meer

Chromatic aberration correction

PL-vatting

De EOS C700 FF is ook beschikbaar met een PL-vatting die Cooke / i-technologie ondersteunt met compatibele lenzen. We bieden een vattingwijzigingsservice om EF te converteren naar PL en vice versa.

PL mount

Televisieconfiguratie

Gebruik de Super 16mm-sensormodus met MO-4E / MO-4P B4-vattingadapter voor tv-lenzen en 12-pins verbinding voor het op afstand bedienen van de iris en het vastleggen van gegevens zoals focus, zoom en iris/diafragmaopening. Tevens wordt de handgreep voorzien van stroom door ondersteuning van de 12-pins lensvatting.

Broadcast configuration

Ontdek andere voordelen