Test drive - lenses

Schrijf je nu in voor de unieke Canon lens testdrive

Op 1 en 2 juli aanstaande staat Circuit Park Zandvoort bol van zinderend spektakel tijdens de Porsche Racing Days. Dat betekent: racen zoals racen bedoeld is met spectaculaire bolides, waarmee de topcoureurs vechten voor elke positie – deur aan deur, bumper aan bumper. Ook heel speciaal is de Porsche Classic Demo. Hierbij komt de racesfeer van vroeger weer tot leven. Geniet van de diversiteit aan Porsches, die helemaal in hun element zijn op de duinenpiste van Zandvoort.

Dit affiche is het theater voor onze unieke Canon lens testdrive. Op deze dag kun je aan de hand van door Canon gecreëerde settings zelf ervaren hoe de Canon lenzen presteren in de snelle Tarzan bocht en kan je ongelooflijke detailweergave zien van alles wat er te zien is in en om de pitbox.

Een greep uit het assortiment
Altijd al willen weten hoe het is om met de veelzijdige EF 100-400mm L IS II USM te werken? Of de indrukwekkende beeld- en bouwkwaliteit van de EF 11-24mm L USM willen ervaren? Alle parels uit het Canon lenzenportfolio zullen deze twee dagen aanwezig zijn om mee te testen.

Toegang & kosten
De toegang voor de Porsche Racing Days is gratis, wel moet je rekening houden met €10,- parkeerkosten. Voor deelname aan de unieke Canon lenstestdrive zullen wij een bescheiden €10,- in rekening brengen.

Locatie testdrive
Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP ZandvoortSchrijf je nu hier in!