CANON TALKS

Welkom bij Canon Talks. Hét platform voor de enthousiaste foto- en videograaf, boordevol inspiratie en handige tips.
Canon Camera

Canon Talks Masterclass

Zet de volgende stap in je ontwikkeling als fotograaf. Bekijk nu de Canon Talks Masterclasses van onze Team Canon-fotografen en leer meer over fotografie.

Canon Talks Live

Op 14 december 2021 vond de tweede editie plaats van Canon Talks Live. Bekijk hier nu de inspirerende talks van William Rutten, Ahmet Polat en Lieve Blancquaert en ontdek hun bijzondere verhaal.

 • HOST

  Humberto Tan

  Humberto is al jarenlang één van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie. De talkshowhost van onder andere RTL Late Night is naast presentator ook een begenadigd Canon-fotograaf. In 2016 won hij de finale van televisieprogramma Het Perfecte Plaatje en tevens was hij als reisfotograaf te zien in de documentaire Door Het Oog op National Geographic.

 • GASTSPREKER

  William Rutten

  Fotograaf William Rutten focust zich al sinds jaar en dag op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Hij heeft al vele grote sterren op de gevoelige plaat vast mogen leggen, van een portretfoto van Ramses Shaffy (goed voor een derde prijs bij de Zilveren Cameraverkiezing) tot de concerten van de Rolling Stones. Daarnaast is William regelmatig te zien als jurylid van televisieprogramma Het Perfecte Plaatje.

 • GASTSPREKER

  Ahmet Polat

  Ahmet Polat is een bekroonde fotograaf, regisseur en Canon-ambassadeur. Door middel van zijn fotografie en werkzaamheden op locatie wil Ahmet bruggen slaan tussen verschillende culturen, identiteiten en geschiedenissen. Na meer dan twintig jaar in Turkije te hebben gewerkt, keerde hij in 2015 terug naar Nederland en werd hij datzelfde jaar nog Fotograaf des Vaderlands.

 • GASTSPREKER

  Lieve Blancquaert

  Lieve is een Belgische documentairemaker, fotografe en Canon-ambassadrice. Ze heeft haar reputatie te danken heeft aan haar gevoelige en engagerende aanpak van moeilijke onderwerpen. Onlangs heeft ze meegewerkt aan ‘’First Hugs’’, een serie over de allereerste omhelzing van geliefden naar aanleiding van de versoepelde coronamaatregelen.

AFTERTALK

Bekijk nu de Canon Talks-aftertalk, waarin onze host Humberto Tan het gesprek aangaat met gastsprekers William Rutten, Ahmet Polat en Lieve Blancquaert.

BEHIND THE SCENES

Krijg een uniek kijkje achter de schermen bij de productie van Canon Talks Live en ontdek de mogelijkheden van Canon’s Cinema EOS-camera’s.

Canon Talks Podcast

Beluister nu de Canon Talks podcast. In deze podcast gaat Humberto Tan het gesprek aan met fotografen Pie Aerts, Joel Santos en Gergo Kazsimer over het thema reisfotografie.