CANON TALKS

14 december 20:00
Canon talks header

CANON TALKS

LIVE EVENT

Canon Talks

Maak kennis met Canon Talks. Hét event voor de enthousiaste foto- en videograaf, boordevol inspiratie en handige tips.
Stel een reminder in op YouTube

Onze sprekers

Maak kennis met de host en gastsprekers van het Canon Talks live event.

 • Humberto Tan

  HOST

  Humberto Tan

  Humberto is al jarenlang één van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie. De talkshowhost van onder andere RTL Late Night is naast presentator ook een begenadigd Canon-fotograaf. In 2016 won hij de finale van televisieprogramma Het Perfecte Plaatje en tevens was hij als reisfotograaf te zien in de documentaire Door Het Oog op National Geographic.

 • William Rutten

  GASTSPREKER

  William Rutten

  Fotograaf William Rutten focust zich al sinds jaar en dag op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Hij heeft al vele grote sterren op de gevoelige plaat vast mogen leggen, van een portretfoto van Ramses Shaffy (goed voor een derde prijs bij de Zilveren Cameraverkiezing) tot de concerten van de Rolling Stones. Daarnaast is William regelmatig te zien als jurylid van televisieprogramma Het Perfecte Plaatje.

 • Ahmet Polat

  GASTSPREKER

  Ahmet Polat

  Ahmet Polat is een bekroonde fotograaf, regisseur en Canon-ambassadeur. Door middel van zijn fotografie en werkzaamheden op locatie wil Ahmet bruggen slaan tussen verschillende culturen, identiteiten en geschiedenissen. Na meer dan twintig jaar in Turkije te hebben gewerkt, keerde hij in 2015 terug naar Nederland en werd hij datzelfde jaar nog Fotograaf des Vaderlands.

 • Lieve Blancquaert

  GASTSPREKER

  Lieve Blancquaert

  Lieve is een Belgische documentairemaker, fotografe en Canon-ambassadrice. Ze heeft haar reputatie te danken heeft aan haar gevoelige en engagerende aanpak van moeilijke onderwerpen. Onlangs heeft ze meegewerkt aan ‘’First Hugs’’, een serie over de allereerste omhelzing van geliefden naar aanleiding van de versoepelde coronamaatregelen.

Canon Talks live 2019

Bekijk hier de allereerste editie van Canon Talks en ontdek alles over reisfotografie. Laat je inspireren door de bijzondere foto’s en verhalen van Canon Ambassadors Joel Santos en Pie Aerts en reisfotograaf Gergo Kazsimer.
Canon Talks

Canon Talks Podcast

Beluister nu de Canon Talks podcast. In deze podcast gaat Humberto Tan het gesprek aan met fotografen Pie Aerts, Joel Santos en Gergo Kazsimer over het thema reisfotografie.