Picture Style Editor

Picture Style Editor is een softwareprogramma waarmee u uw eigen Picture Style-bestanden kunt maken om uw foto's de gewenste look te geven. Deze Picture Styles kunt u vervolgens tijdens de RAW-verwerkingsstap toepassen op uw foto's, of in uw camera laden en toepassen tijdens het opnemen.

Picture Style Editor (Bewerkingsprogramma voor beeldstijl) is opgenomen in de eerste software-installatie van uw EOS-camera