Installatie Google Cloud Print voor de PIXMA-printer

Google Cloud Print is een functie waarmee u ongeacht uw locatie naar uw wireless printer kunt afdrukken met een apparaat dat op internet is aangesloten, zoals een smartphone, tablet of PC. Voor meer informatie kunt u de Google Cloud Print-website bekijken.
Selecteer hieronder uw PIXMA-printer voor instructies om de verbinding met Google Cloud Print in te stellen.

Canon voegt binnenkort meer installatiehandleidingen toe voor Google Cloud Print voor PIXMA-producten. Kom binnenkort terug voor uw product.

Bekijk voor de volledige lijst met PIXMA-printers die compatibel zijn met Google Cloud Print onze pagina Compatibiliteit voor wireless afdrukken en apps.

De volgende modellen worden niet langer ondersteund door Google Cloud Print: PIXMA MG4250, PIXMA MG5440, PIXMA MX894 en PIXMA MX895.**