CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro is een scantoepassing die met Canon imageFORMULA-documentscanners werkt via het TWAIN-stuurprogramma. De gebruiksvriendelijke vensters en opdrachten bieden een eenvoudige en intuïtieve scanervaring. De software biedt twee scanmethoden voor verschillende doeleinden en met de functies kunt u snel een batch documenten rangschikken en scannen met een optimale beeldkwaliteit. Deze software bevat barcodeherkenning en OCR-technologie waarmee u doorzoekbare en bewerkbare bestanden kunt maken. Bestanden kunnen worden opgeslagen, per e-mail worden verzonden of worden geüpload naar cloudservices.

CaptureOnTouch Pro ondersteunt Windows.

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Onderzoek