SOFTWARE

Professionele print- en lay-outsoftware

Combineer je printer uit de Canon imagePROGRAF PRO-serie met professionele print- en lay-outsoftware voor uitstekende prestaties, kleur, details en kleurgradaties. Met de geavanceerde printopties kun je snel printen volgens jouw exacte specificaties en je werk op het hoogste niveau presenteren.

Download de nieuwste versie

Image

Installatie

Professionele print- en lay-outsoftware is beschikbaar voor zowel Windows als Mac (iOS) en wordt tijdens de software-installatie automatisch toegevoegd aan compatibele fototoepassingen. Print Studio Pro kan tegelijkertijd worden geïnstalleerd, zodat je zelf de juiste software kunt kiezen afhankelijk van je behoeften.

DOWNLOADEN

Compatibele printers

Profiteer optimaal van professionele print en lay-out met de volgende Pro-printers.

Beginnen met professioneel printen en lay-out

Om te beginnen open je de afbeelding (of meerdere afbeeldingen) in Adobe Photoshop, Photoshop Elements of Lightroom Classic. Als je Canon's Digital Photo Professional gebruikt, selecteer je gewoon de afbeeldingen uit de map. Deze software kan ook afzonderlijk worden geopend.

Indeling hoofdscherm

Snel printen met het optimale kwaliteitsniveau en de snelle, vloeiende en nauwkeurige workflow van Professionele Print en Lay-out. Een geavanceerde gebruikersinterface biedt verbeterde functies voor eenvoudige en efficiënte printinstellingen, zodat jij je kunt concentreren op je werk. Een eenvoudige, stapsgewijze printprocedure zorgt voor gebruiksvriendelijkheid.

Image

1. Eén venster voor printinstellingen

Toegang tot de basisinstellingen, zoals het selecteren van printers, het mediatype, de lay-out voor meerdere afbeeldingen, het papierformaat en de kwaliteit, en het weergeven van details door elk tabblad uit te vouwen.

Image

2. Aangepaste lay-out

Selecteer printen zonder witrand of randen bijsnijden met numerieke waarden of schuifregelaars.

Image

3. Kleurbeheer

Selecteer ICC-profielen en voorgenomen weergave om een afbeelding te leveren voor het optimale scherm en resultaten te printen.

Image

4. Printen

Start met het printen van je foto's door het aantal exemplaren te selecteren.

Image

5. Snelle selectie

Sla veelgebruikte instellingen op voor supersnel printen of voer je eigen selecties in.

Til je fotoprints naar een hoger niveau

Behoud kleurgradaties, scherpte en natuurlijke kleurweergave met deze betrouwbare en dynamische software. Met de ingebouwde DPRAW voor printen in echte High Definition en een HDR-printfunctie voor de sterke weergave van highlights* is dit het perfecte hulpmiddel om je foto's een extra dimensie te geven.

*Alleen voor Canon EOS-camera's.

Image

HDR-printen

Laat de wereld door jouw ogen zien met RAW-afbeeldingen. De Professionele Print en Lay-out van HDR-printen maakt gebruik van het brede en dynamische bereik van RAW-beelden, waardoor de informatie nauwkeuriger wordt weergegeven voor foto's die levensecht zijn. De uitgebreide beeldverwerking van de software werkt goed met Adobe RGB om beelden te verkrijgen die andere beeldverwerkingssoftware overtreffen.

Image

DPRAW

Voeg diepte en structuur toe aan je foto's met DPRAW-printen. Met behulp van scherpstelgegevens van RAW-foto's die zijn opgeslagen in een DPRAW-indeling*, kan Professionele Print en Lay-out de scherpte herstellen voor levendigere beelden met een opvallende expressie. Pixels met de juiste scherpstelling krijgen een hogere definitie, terwijl pixels zonder de juiste scherpstelling niet worden benadrukt. Dit zorgt voor vloeiende kleurgradaties zonder de ruis die kenmerkend is voor scherptefilters.

*Canon EOS 5DMKIV en Canon EOS R

Image

ICC-profiel

Profiteer optimaal van de mogelijkheden van de imagePROGRAF PRO-serie met gebruik van het ICC-profiel. Dankzij het verbeterde printerprofiel en het gebruiksvriendelijke Black Point Compensation kan de kleurweergave nog verder worden verbeterd. Selecteer Black Point Compensation om de tint van de afbeelding aan te passen, zodat de donkerste punt in het ICC-profiel van de afbeelding overeenkomt met de donkerste punt in het ICC-profiel van de printer.

Print Studio Pro

Canon's Print Studio Pro plug-in is de perfecte schakel tussen je afbeelding en de uiteindelijke print. Deze unieke software is speciaal ontworpen voor professionele Canon-printers en maakt het gemakkelijk om je prints een professionele uitstraling te geven.

Meer info

Image

Wellicht vind je dit ook interessant...