Genuine Canon Consumables Hero

Originele Canon-inkt

Voor elkaar gemaakt

Originele Canon-inkt is speciaal ontworpen om in perfecte harmonie met jouw Canon-printer samen te werken. Deze combinatie garandeert constant kwalitatief hoogwaardige prints. Zo krijg je optimale waarde voor je geld.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste inktcartridges?

Ontdek hier de beste inktcartridges, toners en het beste fotopapier voor jouw Canon-printer.

Meer informatie

Need help finding ink?

Originele Canon-inkt

Originele inkt kopen

Print More

Print meer

Originele Canon-inkt levert gemiddeld 35% meer hoogwaardige prints dan imitatiecartridges*

More reliable prints

Betrouwbaarder printen

100% betrouwbaar, zodat je kunt printen zonder bang te zijn dat de printers defect raken, lekken of niet goed functioneren*

More consistent prints

Consistenter printen

Altijd consistente, hoogwaardige prints, zonder lijnen of strepen*

Print Meer


Originele Canon-inkt print gemiddeld 35% meer kwaliteitsprints dan compatibele inktcartridges*. Zo hoef je je cartridges minder vaak te vervangen en krijg je meer waarde voor je geld.

Print More

Print met vertrouwen

Originele Canon inkt is 100% betrouwbaar zodat je kunt printen zonder zorgen*. Met originele cartridges print je zonder lekken, defecten of ontbrekende letters.

More reliable prints

Print met constante kwaliteit

Originele Canon-inkt levert altijd constante kwaliteit*. Je prints worden kristalhelder met diepe kleuren en zonder lijnen of strepen geprint, elke keer weer.

More Consistent prints

Hoe herken je originele Canon-inkt?

Let op het hologram. Een uniek Canon-hologram verandert van kleur en staat op elke verpakking van originele Canon-inktcartridges. Vanaf de voorkant lijkt het hologram goudkleurig, maar als je deze horizontaal houdt, lijkt het regenbooggroen.

Papieren inktverpakking

Imitatiehologrammen veranderen niet tot weinig van kleur wanneer deze vanuit verschillende hoeken worden bekeken. Ze hebben vaak de verkeerde kleur en grootte of zijn rommelig weergegeven. Bovendien kunnen ze ook beschadigd of vaag lijken.

Paper ink packaging

Kunststof inktverpakking

Europese plastic inkjetverpakkingen of blister-multipacks bevatten mogelijk niet het unieke hologram. Pas dus op voor Canon-logo's die onscherp zijn of de verkeerde kleur, grootte of het verkeerde lettertype hebben om imitatieproducten te kunnen herkennen. De verpakking kan spelfouten bevatten en lijkt soms opnieuw te zijn geseald, gebruikt of het lijkt alsof ermee is geknoeid.

Plastic ink packaging

*Gebaseerd op een 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab-onderzoek in opdracht van Canon waarbij Canon-cartridges met een set cartridges van derden zijn vergeleken.

Lees het volledige testrapport van Buyers Lab over de voordelen van originele Canon-inkt (alleen beschikbaar in het Engels)

Wellicht vind je dit ook interessant

*Gebaseerd op een 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab-onderzoek in opdracht van Canon waarbij Canon-cartridges met een set cartridges van derden zijn vergeleken.