Canon RC-V100

RC-V100

De Canon RC-V100-afstandsbediening biedt camcordergebruikers meer vrijheid. Of je de camcorder nu gebruikt in de studio, op locatie of op een andere plek die normaliter buiten bereik lag, met deze bekabelde afstandsbediening kun je vrijwel alle functies gebruiken..

Voordelen

  • Krachtige bekabelde afstandsbediening van camcorderfuncties
  • Intuïtieve lay-out voor professionele gebruikers
  • Speciale draaiknoppen voor het instellen van geavanceerde beeldparameters
  • Directe bediening van de belangrijkste camerafuncties, zoals focus, iris en scherpte¹
  • Toegang tot bedieningsmenu's van de camera voor het snel aanpassen van instellingen
  • Verlichte knoppen voor gemakkelijk gebruik bij weinig licht
  • Configureerbare knoppen voor gebruikerspecifieke bediening
  • Compatibel met Canon's professionele videocamera's en Cinema EOS-camera's
  • Ideaal voor gebruik op locatie en in de studio
  • Snellere communicatie en een maximaal bereik van 100 m met de optionele RR-100-kabel van Canon

Meer productinformatie

Bekijk Canon RC-V100 in detail

Krachtige afstandsbediening


Met deze krachtige bekabelde afstandsbediening voor professionele camcorders van Canon heb je de basis- en geavanceerde opties voor het aanpassen van beelden nog dichterbij. Sluit aan via de REMOTE A-ingang met de standaardkabel van 5 m voor 3,5 mm tot 2,5 mm-aansluitingen of via de REMOTE B-ingang (met de optionele 8-pins RR-10- en RR-100-kabels) voor snellere prestaties, gelijktijdige bediening en een groter bereik - respectievelijk 10 en 100 m.

Uitgebreide bediening


De RC-V100 combineert een aantal van de voordelen van een geavanceerde afstandsbediening en een camerabesturingseenheid (CCU) die te vinden zijn in studio-omgevingen. Bijna alle instelbare functies kunnen worden bediend, zoals focus, iris en zoom, maar ook gebruikerspecifieke opties, zoals vooraf ingestelde Custom Picture-opties en specifieke aanpassingen voor beelden zoals knee point en slope.

Meer en anders opnamen maken


In bepaalde situaties moet de camera op afstand worden bediend, bijvoorbeeld wanneer de camera op een giek is gemonteerd voor opnamen op hoogte of in situaties waarbij de camera snel moet kunnen worden aangepast ter compensatie van veranderende omstandigheden. Dankzij toegang en bediening op afstand, kunnen deze opnamehindernissen worden overwonnen. In combinatie met de RC-V100, worden de professionele Canon-camcorders nog veelzijdigere hulpmiddelen waarmee je je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Intuïtieve lay-out voor meer controle


De intuïtieve lay-out van de afstandsbediening maakt het bedienen van belangrijke camerafuncties en beeldparameters eenvoudig, zelfs als je geen camera-expert bent. Het zorgvuldige ontwerp is eenvoudig te begrijpen en te leren, en de belangrijkste functies zijn gegroepeerd in drie hoofddelen. Veelgebruikte beeldparameters worden bediend via draaiknoppen, waardoor het nauwkeurig aanpassen van beelden op afstand ongelooflijk eenvoudig is. Er zijn bovendien knoppen toegevoegd die door de gebruiker kunnen worden ingesteld.

Duidelijke en eenvoudige bediening - overal en altijd


De knoppen worden verlicht om te zorgen dat je ze tijdens de bediening altijd goed kunt zien. Er kan ook een hoorbare 'piep' worden ingesteld die klinkt bij het bevestigen van gebruikerselecties.

Firmware-updates


De camerafirmware moet mogelijk worden bijgewerkt voor compatibiliteit met de RC-V100. Als de REMOTE B-aansluiting van de RC-V100 nog niet is ingeschakeld, kan dit worden gedaan door middel van een service-update via de USB-poort van het apparaat.

¹Bediening van het objectief is niet mogelijk met Cinema EOS-camera's met PL-vatting of met handmatige objectieven

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon RC-V100.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.