Aan de slag

Haal nog meer uit de Canon Easy-PhotoPrint Editor app

Canon Camera

Met de Easy-PhotoPrint Editor app kun je foto’s op allerlei manieren bewerken. Zo zijn er verschillende manieren om meerdere foto’s op een leuke manier op 1 afdruk te plaatsen, zoals de optie ‘Foto-indelingen’ en ‘Willekeurige layout’. In deze blog gaan we aan de slag met de optie ‘Collages’.

Mocht je de app nog niet gedownload hebben, dan kan je dat hier doen:

Available on iOS and Android

Download deze apps in de app store van jouw telefoon.

Maak een collage met de Easy-Photo Editor app

We gaan een collage maken. Kies onder ‘Collages’ welke lay-out je leuk vindt. Deze klik je aan en wordt vervolgens door de app gedownload. Er volgt een pop-up die je vraagt op welk formaat je de collage wilt maken. Kies het door jou gewenste formaat. Hoe groter het formaat, hoe groter je foto’s. Houd er rekening mee dat we de foto’s in de kalender gaan plakken, maak de collage dus niet te groot!

Vervolgens selecteer je de locatie waar je foto’s staan. Je kunt kiezen uit de filmrol op je telefoon maar ook image.canon, Dropbox, Google Drive, Google Photos, Instagram en OneDrive.

Kies de foto’s uit voor de collage.

Pas je collage aan

De app plaatst de foto’s automatisch op plekjes in de collage. En nu is het tijd voor je eigen creativiteit!

Voeg tekst toe, stempels of wat dacht je van een leuk filter?

Print je fotocollage
Is je collage helemaal naar wens? Print hem dan uit door op ‘Volgende’ te klikken. In het scherm wat vervolgens verschijnt kun je de instelling van de printer controleren of aanpassen. Druk op ‘Afdrukken’ en je telefoon gaat verbinding maken met de printer.

Fotocollage inplakken in de DIY Verjaardagskalender
Pak je (foto)lijm en knip eventueel je collage op maat. Plak de foto in de kalender bij de maand die je wilt. Met de stickervellen kun je de pagina nu een finishing touch geven. Kies de sticker(s) uit die je wilt en plak deze bij de foto. En nu is je pagina helemaal af!

Verder rest ons alleen jou veel creativiteit en plezier toe te wensen met jouw verjaardagskalender. Maak er een feestje van!

| Meer tips? Bekijk dan deze video of de inspiratie blog

Gerelateerde artikelen