01-m50 hero

Artikel

De EOS M50 - ben er als eerste bij

Vijf geweldige mensen, vijf ongelooflijke video's: een geweldige camera met talloze creatieve mogelijkheden


We gaan achter de lens op zoek naar wat de Canon-systeemcamera EOS M50 4K kan doen. Deze vijf geweldige pioniers behoren tot de eersten die de mogelijkheden ervan ontdekken - ben jij de volgende?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Katie is professioneel freerunner, finalist Ninja Warrior UK en vlogger, en was ook de body double voor Ellie Goulding, Anne Hathaway en Milla Jovovich.

Huiselijk paradijs voor freerunners

Met haar vriend Erik achter de Canon EOS M50 laat Katie McDonnell haar freerunnermoves zien in een parkourparadijs van een huis. De 120 FPS Slow Motion legde de backflip van Katie vloeiend vast en de afstandsbediening was perfect voor de ginger flip vanaf de vleugelpiano.

Erik gebruikte de burstsluiter met een opnamereeks van 10 fps om Katie's coole 360 vault vanaf het balkon te filmen en zette de beelden vervolgens net zo makkelijk wireless over naar hun laptop.

"IK WILDE ALTIJD AL EEN GINGER FLIP DOEN VAN DEZE VLEUGELPIANO..."

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Alex, een veelgeprezen backpackende reisblogger en fotograaf op vijf continenten, heeft ook regelmatig hoog aangeschreven blogprijzen gewonnen.

Parijs vanuit een heel andere hoek

Met een super selfiestick die zijn telefoon met de Canon EOS M50 verbond, hernieuwde Alex Vizeo zijn liefde voor zijn geboortestad Parijs met live-uitzendingen op afstand met zowel foto's als video's. Alex' kende de straten en vond enkele verborgen daken voor een geweldig uitzicht over de prachtige stad en de wereldberoemde bezienswaardigheden, die de EOS M50 in rijke 4k details vastlegde. Paris au max!

"DAT IS WAAR IK DE HELE DAG NAAR OP ZOEK WAS....HET BESTE UITZICHT IN PARIJS! ”

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Na het winnen van een survivalshow op TV is Kay uitgegroeid tot een succesvol model, muzikant, televisiepresentator en Instagram-ster.

Een man, een boot - en een stadsvlucht

Kay Nambiar mag dan wel naam hebben gemaakt als de winnaar van een survivalshow, maar in de stad, in een bootje en in een poging om een stukje wildernis buiten Amsterdam te bevaren, kwam het water hem tot aan de lippen.

Met behulp van de eenvoudig te verwisselen lenzen van de Canon EOS M50 klikte het allemaal op zijn plaats. Kay vond de autofocus met tikken en slepen perfect voor close-ups - en voor een ontmoeting met een koe!

"IK GA KIJKEN OF IK EEN BOOT KAN VINDEN EN HOE VER DIE ME ZAL BRENGEN - SPANNEND! ”

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celine's make-up-talent is te zien geweest in tijdschriften zoals Vogue en Elle, en haar fashiontips hebben haar een enorm aantal volgers op sociale media opgeleverd.

Make-up-ster laat haar studio achter zich

Elite fashion-make-up-artieste Celine Bernaerts besloot dat het tijd was om de studioverlichting in te ruilen voor het buitenleven, gewapend met alleen de Canon EOS M50. Na het aansluiten van haar smartphone gebruikte Celine de Intelligent Auto-modus van de camera om meerdere posities voor selfies vast te leggen - de geïntegreerde RAW-verwerkingskracht deed de rest.

Ze slaagde er zelfs in om een paard te lenen voor een ongelooflijk laatste opname van de dag!

“HET MEEST BEPALENDE MOMENT VAN DIT AVONTUURTJE? IK GA PAARDEN FOTOGRAFEREN. ”

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Zonaanbidster, personal trainer, schrijver en geluksdeler: Anne maakt deel uit van een nieuwe generatie vloggers met een liefde voor fitness.

Hoogtepunten tijdens het klimmen vastleggen bij weinig licht

Anne Dubndidu heeft vaak de bergachtige Pic Saint Loup-route in Languedoc, Frankrijk beklommen - maar nooit 's nachts. Samen met de Canon EOS M50 gebruikte Anne een mix van lange belichtingsopnamen en normale fotografie met de snelle 22mm f2-lens om het slechte licht te maximaliseren.

Na elke kilometer met licht te hebben getekend, is Anne net op tijd bovenaan de top gekomen om de adembenemende zonsopgang vast te leggen, en een perfecte selfie te maken natuurlijk.

"VERGEET NIET OM NIEUWE DINGEN TE BLIJVEN PROBEREN, WANT HET IS ABSOLUUT DE MOEITE WAARD. ”

Canon EOS M50

Ontdek de geweldige resultaten die je kunt bereiken met de inspirerende Canon EOS M50

ONTDEK MEER