Skyline Network Security Cameras

Beveiligingscamera's

Wanneer bewaking er echt toe doet, biedt het assortiment Canon-netwerkcamera's uitkomst.  De camera's zijn compact, maar leveren toch grootse prestaties en bieden uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht waar beveiligingsrisico's het grootst zijn.

Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor sales en support van Canon-beveiligingscamera's.

De kracht van Canon-technologieën
Canon-netwerkcamera's bieden tal van functies; real-time beeldaanpassing, multistreaming en geavanceerde videoanalyse om mogelijke beveiligingsschendingen zorgvuldig te verwerken, op te sporen en te markeren die als krachtig bewijs kunnen worden gebruikt.
Network camera on wall
Modern building at night
Beeldverwerking in alle lichtomstandigheden
Dankzij de verschillende optische en beeldverwerkingstechnologieën, bieden de Canon-netwerkbeveiligingscamera's scherpe en zeer gedetailleerde beelden, ongeacht de lichtomstandigheden.
Minimale projectkosten
De brede beeldhoek en geavanceerde alarmdetectiefuncties in combinatie met de weer- en schokbestendigheid, bieden tal van beveiligingsmogelijkheden waarbij de projectkosten kunnen worden verlaagd.
inside modern building

Productassortiment

Canon’s uitgebreide assortiment netwerkcamera's, ontworpen met meer dan 70 jaar expertise op het gebied van beeldverwerking - zicht op elke hoek. De netwerkcamera's, verkrijgbaar als PTZ-, Dome- en Box-camera met Full HD of een resolutie van 1,3 Megapixel, omspannen een breed gezichtsveld en bieden een indrukwekkende beeldkwaliteit, ook bij weinig licht.