digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Downloaden in iOS

Digital Photo Professional Express

Voor draagbare en wireless workflows voor digitale fotografie biedt Canon's Digital Photo Professional Express (DPP Express)* enkele van de krachtige functies van Canon's DPP-desktopsoftware aan voor je compatibele iPad. Canon's Digital Photo Professional Express werkt samen met Canon's Camera Connect-app en maakt het mogelijk om onderweg Canon .CR3 RAW- of JPEG-afbeeldingen te importeren, te bekijken en te bewerken.

*De Digital Photo Professional Express-app versie 1.2.0 en hoger is vanaf oktober 2019 beschikbaar met een maandelijks abonnement. Verdere details zullen binnenkort volgen.

Maak wireless verbinding

Als de Camera Connect-app * op je compatibele iPad is geïnstalleerd, kun je eenvoudig wireless verbinding maken met je camera om afbeeldingen te downloaden. Opnamen die op de geheugenkaart van de camera zijn opgeslagen, kunnen direct en automatisch worden gedownload en bekeken, gedeeld of bewerkt in de DPP Express-app.

camera and app

Ontwikkel je afbeeldingen onderweg

Zodra je foto's zijn geïmporteerd, kun je de Canon .CR3 RAW en JPEG op volledige resolutie bekijken, verwerken en bewerken met Canon's originele RAW-bestandsconverter. Je kunt er zeker van zijn dat je bestanden worden verwerkt met de beste kwaliteit en kleurenuitvoer.

using the app

Bewerkingsgeschiedenis maken en toepassen

Als je verschillende versies van dezelfde afbeelding wilt maken en vergelijken, schakelt DPP Express Meerdere bewerkingsgeschiedenissen in. Deze functie is handig als je effecten of instellingswijzigingen op dezelfde foto's wilt differentiëren en vergelijken. Deze functie maakt maximaal 4 bewerkingsgeschiedenissen die je kunt opslaan en bekijken. Om dezelfde set correcties op verschillende foto's toe te passen, kun je bewerkingsgeschiedenissen kopiëren en plakken met behulp van de DPP Express Copy and Paste-aanpassingsfuncties.

edit histories on app

Downloaden

De Digital Photo Professional Express-app kan worden gedownload via de Apple App Store voor compatibele iOS-apparaten.


Compatibiliteit

OS-versie: iOS 11.4
Apparaten: iPad Pro (alle modellen)/iPad(6e) /mini4/Air2 (iPad met geïnstalleerde RAM-capaciteit van 2 GB of meer) 


De eerste generatie iPad mini2/mini3/Air kan worden geïnstalleerd, maar wordt niet ondersteund. Je kunt de app niet installeren op een eerdere versie van
de bovenstaande iPad- en iPhone/iPod touch-modellen

Talen

Japans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees (vereenvoudigd), Russisch, Koreaans, Turks, Braziliaans-Portugees