Canon Nederland N.V. is gevestigd in Den Bosch en Amstelveen. Op deze pagina vindt u de routebeschrijving naar ons pand in Amstelveen.

Per auto
Vanuit Utrecht/Amsterdam: volg de A9 in de richting van Schiphol/Amstelveen/Haarlem. Neem afrit Amstelveen Centrum. Sla aan het einde van de afrit linksaf richting Amstelveen Zuid/Uithoorn. Na de stoplichten volgt u "Andere Richtingen". Volg de Keizer Karelweg tot de T-splitsing en sla vervolgens linksaf de Handweg op. Vervolg uw weg tot u aan uw rechterhand het Canon gebouw ziet. U kunt gebruik maken van de bezoekersparkeerplaats nabij de hoofdingang.


Vanuit Den Haag/Schiphol/Rotterdam: volg de A9 richting Amstelveen. Neem afrit Amstelveen Zuid. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf richting Amstelveen Zuid/Uithoorn. Na de stoplichten volgt u "Andere Richtingen". Volg de Keizer Karelweg tot de T-splitsing en sla vervolgens linksaf de Handweg op. Vervolg uw weg tot u aan uw rechterhand het Canon gebouw ziet. U kunt gebruik maken van de bezoekersparkeerplaats nabij de hoofdingang.


Per openbaar vervoer
Met sneltram 25 rijdt u tot de halte ‘Poortwachter’. Het Canon gebouw ligt ongeveer 400 meter wandelen vanaf deze halte. Bezoekers volgen het voetpad door de fietstunnel en zien dan aan de rechterkant het Canon gebouw. Vervolgens lopen zij rechts om het gebouw heen om de hoofdingang te bereiken. Tram 25 vertrekt vanaf station Zuid/WTC.

Download hier de routebeschrijving als PDF