Als er een foutmelding over papier wordt weergegeven

ID veelgestelde vraag: 8200975800

Release datum: 25 januari 2011

Oplossing

Als al het onderstaande niet overeenkomt, wordt er een melding weergegeven zoals <Papier anders dan ingesteld.>:

• Het papierformaat opgegeven in het printerstuurprogramma (alleen als u afdrukt vanaf de computer)
  • Het papierformaat dat is opgegeven in het menu <Papierinstellingen> op het apparaat
  • Het formaat van het papier dat in de papierlade of op het papiertafelblad is geplaatst

Als een dergelijke melding wordt weergegeven en u kunt geen kopieën maken of afdrukken, wijzigt u het papierformaat in de hierboven beschreven opties zodat alle opties overeenkomen.
Zie onderstaand schema voor meer informatie over de meldingen en de oplossingen.

Wanneer u originelen kopieert

MeldingOorzaakOplossing
Plaats A4 in Lade 1.
(De weergegeven melding varieert afhankelijk van de papiervoorraad en -instellingen.)
Het volgende kwam niet overeen:
•Het papierformaat dat is opgegeven op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst
Wijzig het volgende zodat de gegevens overeenkomen:
•Papierformaatinstelling op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst (Zie "Papier in de papierladen plaatsen", "Papier op het Papiertafelblad plaatsen" of "Het papiertype en het papierformaat instellen".)
Papier anders dan ingesteld.
Verwijder het achter de voorklep vastgelopen papier.Het volgende kwam niet overeen:
•Het papierformaat dat is opgegeven op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst
Volg de onderstaande procedure:
1. Wijzig het volgende zodat de gegevens overeenkomen:
•Papierformaatinstelling op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst
2. Verwijder het vastgelopen papier binnen in het apparaat en sluit de voorklep.
3. Wacht totdat het apparaat automatisch de taak hervat.
(Zie "Papier in de papierladen plaatsen", "Papier op het Papiertafelblad plaatsen" of "Het papiertype en het papierformaat instellen".)

Wanneer u afdruk vanaf de computer

MeldingOorzaakOplossing
Plaats A4 in Lade 1.
(De weergegeven melding varieert afhankelijk van de papiervoorraad en -instellingen.)
Het volgende kwam niet overeen:
•Het papierformaat dat is opgegeven op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst
Als u wilt afdrukken op het papier van het formaat dat is opgegeven in de papierinstellingen van het apparaat en in het printerstuurprogramma doet u als volgt:
Plaats het papier van het formaat dat is opgegeven op het apparaat en in het printerstuurprogramma en sluit de papierlade. Het afdrukken wordt hervat.
Als u wilt afdrukken op papier van het formaat dat in de papierlade is geplaatst, doet u als volgt:
1. Verwijder de huidige taak.
2. Wijzig de papierformaatinstellingen voor zowel het printerstuurprogramma als het apparaat.
3. Druk opnieuw af.
Plaats papier.Het volgende kwam niet overeen tijdens het afdrukken:
•Het papierformaat dat is opgegeven in het printerstuurprogramma
•Het papierformaat dat is opgegeven op het apparaat
Wijzig de volgende gegevens zodat ze overeenkomen en probeer weer af te drukken (Als u de papierformaatinstelling in het printerstuurprogramma wijzigt, annuleert u de taak op het apparaat.)
•Het papierformaat dat is opgegeven in het printerstuurprogramma
•Het papierformaat dat is opgegeven op het apparaat
Papier anders dan ingesteld.Het volgende kwam niet overeen:
•Het papierformaat dat is opgegeven in het printerstuurprogramma
•Het papierformaat dat is opgegeven op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst
Wijzig de volgende gegevens zodat ze overeenkomen en druk vervolgens opnieuw af:
•De papierformaatinstelling in het printerstuurprogramma
•De papierformaatinstelling op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst (Zie "Papier in de papierladen plaatsen", "Papier op het Papiertafelblad plaatsen" of "Het papiertype en het papierformaat instellen".)
Als de melding &lt;Papier anders dan ingesteld.&gt; wordt weergegeven nadat u &lt;Herstel later&gt; hebt geselecteerd voor de melding &lt;Verwijder achter de voordeur vastgelopen papier.&gt; doet u als volgt:
1. Wijzig het volgende zodat de gegevens overeenkomen:
•Papierformaatinstelling op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst (Zie "Papier in de papierladen plaatsen", "Papier op het Papiertafelblad plaatsen" of "Het papiertype en het papierformaat instellen".)
2. Verwijder het vastgelopen papier binnen in het apparaat en sluit de voorklep.
Verwijder het achter de voorklep vastgelopen papier.Er is een papierstoring opgetreden omdat het papierformaat dat in de papierlade is geplaatst anders is dan het papier dat is opgegeven op het apparaat en in het printerstuurprogramma.Volg onderstaande procedure (de procedure is dezelfde als die bij de melding &lt;Papier anders dan ingesteld.&gt; wordt weergegeven nadat u &lt;Herstel later&gt; hebt geselecteerd).
1. Wijzig het volgende zodat de gegevens overeenkomen:
•De papierformaatinstelling op het apparaat
•Het formaat van het papier dat in de papierlade is geplaatst
2. Verwijder het vastgelopen papier binnen in het apparaat en sluit de voorklep.

Geschikte modellen

• i-SENSYS MF9220Cdn
  • i-SENSYS MF9280Cdn