Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

De compacte en betaalbare EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II is het ideale allround zoomobjectief voor standaardfotografie. Met de vier-stops Image Stabilizer zorgt dit objectief voor fantastische prestaties bij weinig omgevingslicht.

Voordelen

  • Licht, compact ontwerp
  • Bereik van groothoek tot korte telefoto
  • 4-stops Image Stabilizer
  • Asferische objectiefelementen om vervormingen tegen te gaan
  • Scherpstelafstand slechts 0,25 m
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma
  • Supersnelle AF

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II in detail

Betaalbare, hoge kwaliteit zoom


De EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II is een hoogwaardig standaard zoomobjectief dat vooral aantrekkelijk is voor fotografen die graag met weinig bagage op pad gaan. Met een equivalente brandpuntsafstand van 29-88mm bij 35mm, maakt het grote zoombereik dit objectief geschikt voor veelzijdige fotografie. Voor close-upfotografie kan over het hele zoombereik gewerkt worden op een afstand tot slechts 0,25 m (25 cm).

Image Stabilizer


Om de kans op onscherpe resultaten te minimaliseren, is de EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II uitgevoerd met Canon's allernieuwste 4-stops Image Stabilizer-technologie. Dit stelt fotografen in staat sluitertijden te gebruiken die 4 keer langer zijn zonder dat een toename in beeldonscherpte waarneembaar is - ideaal voor fotografie bij weinig omgevingslicht.

Asferisch lenselement met Super Spectra-coating


Naast een natuurgetrouwe kleurbalans en scherpe, contrastrijke opnamen, zorgen de Super Spectra-coatings ook dat reflecties en schitteringen geen invloed hebben op het resultaat. Dit door licht te absorberen dat wordt gereflecteerd door de sensor van de camera of de interne lenselementen. Een asferisch lenselement zorgt voor haarscherpe, contrastrijke beelden - zelfs bij volle lensopening.

Cirkelvormig diafragma


Voor fotografie met groot diafragma creëert een cirkelvormig diafragma een vloeiende, gelijkmatige achtergrondvervaging zonder afleidingen, zodat de onderwerpen op de voorgrond worden benadrukt.

Loodvrij glas


In de EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II wordt uitsluitend milieuvriendelijk loodvrij glas toegepast.

Accessoires


De EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II wordt geleverd met lensdop en stofkap. Een zonnekap (EW-60C) en zachte lenskoker (LP814) zijn verkrijgbaar als optionele accessoire.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products