Canon CN-E14mm T3.1 L F

CN-E14mm T3.1 L F

De CN-E14mm T3.1 L F, een van Canon's prime EF Cinema-objectieven, is een licht, compact objectief met vaste brandpuntsafstand, geschikt voor EF-vattingen. Dit objectief met full-frame beeldcirkel levert spectaculaire 4K-beeldkwaliteit, presteert zeer goed bij weinig licht en biedt gedetailleerde regeling van de brandpuntsafstand en scherptediepte.

Voordelen

  • Compact 14mm-, T3.1 prime objectief
  • Spectaculaire 4K-beeldkwaliteit
  • Full-frame beeldcirkel
  • Handmatig instelbare functies volgens de industriestandaard
  • Diafragma met 11 lamellen voor mooie vervaging
  • Geschikt voor 35mm en Super 35mm-camera's met EF-vatting

Meer productinformatie

Bekijk Canon CN-E14mm T3.1 L F in detail

Compact, lichtgewicht 14mm-objectief


Dit compacte en lichte 135mm-objectief is dankzij zijn gebruiksvriendelijke ontwerp ideaal voor een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt met de meeste standaardaccessoires en matte boxes.

T3.1


De CN-E14mm T3.1 L F biedt uitstekende controle over scherptediepte met de grootste beeldhoek verkrijgbaar bij een EF Cinema-objectief.

Superieure 4K-resolutie


Grote asferische lenselementen zorgen voor scherpe en consistente beelden in vrijwel elke opnamesituatie, terwijl het diafragma met 11 lamellen voor een prachtig bokeh zorgt. De innovatieve constructie gaat uitzetting en krimping van de tubus tegen en vermijdt zo markeringsafwijkingen door temperatuurswisselingen.

Regelfuncties volgens industriestandaard


Handmatig instelbare bedieningsringen volgens de industriestandaard zijn ontworpen voor een soepele en coherente werking. Dankzij de gestandaardiseerde frontlens diameter en uniforme gear posities in heel Canon's assortiment EF Cinema-objectieven kunnen filmploegen snel een ander objectief aanbrengen zonder de instellingen aan te hoeven passen.

Compatibel met EF-vatting


Het CN-E14mm T3.1 L F-objectief is ontworpen voor gebruik met camera's met EF-vatting met 35 mm full frame-sensor of Super 35mm-type sensoren - ideaal voor Cinema EOS-camera's evenals het Canon-assortiment EOS DSLR's. Contacten op de EF-vatting vergemakkelijken de communicatie tussen de camera en het objectief voor het registreren van metadata, en andere functies.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon CN-E14mm T3.1 L F.

Canon Brochures

EXPLORE EOS digitale editie

Download de digitale editie van de EXPLORE EOS-brochure voor iOS- en Android-tablets