DRUPA 2024 The Power To Move - Canon

28 MEI - 7 JUNI 2024

drupa 2024

Stap in een wereld van innovatie waarin uw ervaring centraal staat. Op drupa 2024 opent onze uitgebreide stand zijn deuren naar bedrijfsinnovatie, met de modernste technologie die is ontworpen om uw ambities voor duurzame groei te ondersteunen.
Kom tussen 28 mei en 7 juni langs bij de Canon-stand op drupa in hal 8A in de Messe in het Duitse Düsseldorf.

dagen
:
uur
:
Minuten
:
Seconden

OVERZICHT EVENEMENT

Bezoek Canon in hal 8a op stand B41-1 - B41-8 en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen in productie-innovatie. Ontdek oplossingen voor commercieel drukwerk, promotionele communicatie, uitgeverijen, het printen van etiketten en verpakkingen, en nog veel meer. Wees een van de eersten die getuige is van innovatieve oplossingen met nieuwe producten die zijn ontworpen om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Naast technologie wordt u ook ondergedompeld in inzichten die echte, concrete bedrijfswaarde bieden. Ons portfolio is niet zomaar een showcase; het wijst uw organisatie de weg naar transformatie, aanpassing en succes.

Jennifer Kolloczek, onze EMEA Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print bij Canon Europe, legt in deze video uit wat u van Canon kunt verwachten op drupa 2024:

Wilt u op de hoogte blijven van Canon's drupa-nieuws?

THEMA'S

Wat u van Canon kunt zien op drupa 2024

Commercieel drukwerk

Ervaar Canon's passie voor commercieel drukwerk op drupa 2024. Maak kennis met het uitgebreide aanbod van de nieuwste digitale printtechnologieën en zie hoe onze geautomatiseerde end-to-endoplossingen de efficiëntie, flexibiliteit en kwaliteit leveren die u nodig hebt voor duurzame groei. Bekijk live voorbeelden van hoe Canon printserviceproviders ondersteunt bij het identificeren van zakelijke kansen, het definiëren van hierop afgestemde strategieën en bedrijfsmodellen, en het selecteren van op maat gemaakte workflow- en perstechnologieën om digitale transformatie te versnellen.

Work professional reviewing Canon commercial print media
Work professional reading about promotional communications

Promotionele communicatie

Nu klantervaring het nieuwe competitieve slagveld is geworden, is zowel online als offline promotionele communicatie van doorslaggevend belang. Ontdek op deze drupa 2024 hoe Canon u kan helpen innovatie te stimuleren aan de hand van praktijkvoorbeelden van overtuigende print in marketing- en bedrijfscommunicatie voor een krachtigere omnichannel-ervaring. Bekijk hoe Canon's samenwerking met markten en end-to-endoplossingen zorgen voor groei, zoals gedemonstreerd in onze Creative Futures-showcase.

Uitgeverijen

Boeken zijn de op een na grootste en snelst groeiende digitale printtoepassing in een snel veranderend medialandschap. Daarom zal Canon's volledige scala aan technologieën voor het digitaal printen van boeken op drupa 2024 te zien zijn, van inkjet tot toner en van rotatie tot invoer per vel. Zie hoe geïntegreerde workflows voor boekproductie de traditionele toeleveringsketens voor boeken transformeren tot efficiëntere, duurzamere en vraaggestuurde processen.

Canon's digital book printing media
Work professional reviewing Labels and Packaging printed by Canon printers.

Etiketten en verpakkingen

Neem een kijkje in de toekomst van print voor etiketten en verpakkingen bij de Canon-stand op drupa 2024. Zie geavanceerde technologie die ideeën omzet in werkelijkheid, van veelzijdige, levendige etiketontwerpen, gemaakt met duurzame inkt op waterbasis, tot aangepaste display- en verpakkingsmaterialen in kleine oplagen. En mis vooral niet de eerste presentatie van de LabelStream LS2000, een ultramoderne productieprinter voor etiketten die een blijvende indruk achterlaat.

Kunt u niet wachten tot mei? Vraag ons u nu terug te bellen!

Hoogtepunten

 • Productieprinters voor kleine formaten

  Ervaar live hoe u veeleisende printtaken eenvoudig kunt uitvoeren met onze betrouwbare en schaalbare losblad en rotatieve productieprinters van topklasse. Nu in bedrijf te zien bij drupa - aangestuurd door de Canon PRISMA-suite.

 • Grootformaat printers

  Bezoek onze drupa-stand voor ons volledige assortiment grootformaat printers die opvallende borden of expositiegraphics, prachtige fine art en muurdecoratie, indrukwekkende postercampagnes, reliëfprint of braille en CAD- en GIS-werk produceren.

 • Digitaal printen van etiketten en verpakkingen

  De nieuwe LabelStream LS2000 van Canon, die in 2025 wordt uitgebracht, werkt met inkjettechnologie op waterbasis en is de ideale oplossing voor etikettenproducenten die op zoek zijn naar een betrouwbare, productieve en flexibele productieprinter voor etiketten die voldoet aan de vraag naar kleinere oplagen, geproduceerd binnen strakkere deadlines, van zelfklevende etiketten voor diverse industrieën, zoals persoonlijke verzorging, voedingsmiddelen en dranken.

 • Canon-printmedia

  Profiteer van onze uitgebreide kennis op het gebied van printsubstraten en professionele testprogramma's. Praat met onze printmedia-experts over hoe Canon Print Media u kan helpen de juiste look en feel voor uw toepassingen te krijgen, uw productiviteit te maximaliseren en uw inzet voor het milieu te ondersteunen.

 • Ontdek meer

 • Press Centre

  Canon richt zich met de nieuwe imagePROGRAF GP-serie 7-kleuren grootformaat printers op de markt voor premium posters – oranje en grijze inkten garanderen een levendige en vloeiende kleurreproductie

 • Press Centre

  Nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie 12-kleuren grootformaat printers bieden de beste PRO-printkwaliteit tot nu toe en superieure lichtsnelheid voor de markt van professionele fotografie en fine art

 • Press Centre

  Canon kondigt uitbreiding aan van haar zeer succesvolle serie B3 losblad inkjetprinters met de varioPRINT iX1700

 • Press Centre

  Canon kondigt uitbreiding aan van haar portfolio etikettenprinters met de nieuwe LabelStream LS2000

 • Press Centre

  Canon introduceert nieuwe imagePROGRAF TM-serie multifunctionele grootformaat printers voor CAD-tekeningen en posters

 • De geschiedenis van drupa in het kort

  drupa is de naam van een grote internationale handelsbeurs voor de print-, media- en verpakkingsindustrie die in 1951 begon en nu elke vier jaar wordt gehouden.

  De naam 'drupa' komt oorspronkelijk uit het Duitstalige 'druck und papier', wat print en papier betekent. Het evenement wordt gehouden in het Duitse Düsseldorf en is al decennialang een van de grootste en invloedrijkste beurzen in de print- en grafische industrie is. drupa biedt bedrijven en professionals in de printbranche en aanverwante sectoren een platform om hun nieuwste producten, technologieën en innovaties te demonstreren. Het omvat een breed scala aan printtechnologieën, waaronder offset printen, digitaal printen en diepdruk, om er maar een paar te noemen.

  Op de printbeurs komen ook verschillende aspecten van het printproces aan bod, zoals prepress- en postpress-technologieën, evenals materialen en apparatuur omtrent verpakking. Deelnemende bedrijven gebruiken drupa om nieuwe producten te onthullen, printnieuws bekend te maken, geavanceerde technologieën te demonstreren en contact te leggen met potentiële klanten en zakenpartners.

  Het is een ontmoetingsplaats voor experts uit de branche, fabrikanten, leveranciers en professionals die hier ideeën uitwisselen, netwerken en zichzelf op de hoogte brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de print- en mediasector.