imaging-for-empowerment

Imaging for Good

Mensen in staat stellen krachtige, visuele verhalen te vertellen om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Verhalen vertellen voor een
nieuwe generatie

Wij hebben, als een wereldwijd bedrijf dat draait om beelden, een verantwoordelijkheid om een nieuwe generatie te steunen. Wij moeten hen helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, hun passie voor imaging aanwakkeren, en hen inspireren door middel van de kracht van visual storytelling.

Wij bieden hen de vaardigheden, hulpmiddelen en platforms die zij nodig hebben om hun verhalen te delen met de wereld en om nieuwe kansen voor zichzelf en anderen in hun omgeving te creëren.

Nieuwste verhalen

Empowerment voor jongeren

Beelden kunnen ongelooflijk veel kracht hebben. Ze geven je de mogelijkheid om verbinding te maken met een publiek en jouw wereld met anderen te delen. Bekijk de volgende video's om kennis te maken met het Young People Programme, dat jongeren een visuele stem geeft waarmee ze kunnen deelnemen aan de discussie over de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. Daarnaast kunnen ze zo ook deelnemen aan Miraisha, dat werkgelegenheid stimuleert binnen de professionele fotografie en de printsector door jongvolwassen in Afrika hierin op te leiden.

young-people-programme

Imaging for Good Gallery

Bekijk enkele van de krachtige beelden die gemaakt zijn tijdens Canon's internationale workshops.

Beelden bekijken

Evenementenkalender

Evenementen van Canon geven mensen van over de hele wereld de macht om verhalen vast te leggen en te delen die hen kunnen helpen hun eigen levens en hun gemeenschappen te verbeteren.

Partnerships

Canon onderhoudt partnerschappen met de beste programma’s voor fotojournalistiek ter wereld, waar belangrijke verhalen en de vertellers van deze verhalen worden samengebracht en gevierd. Canon's doel is om de volgende generatie fotojournalisten te vormen en inspireren.