Canon Red Label Zero FSC®

Cradle-to-customer CO2-neutraal papier voor de AECM-sector (architectuur, techniek, bouw en productie). Onze CO2-neutrale papiersoorten bieden een hoge printkwaliteit en ondersteunen uw duurzaamheidsdoelstellingen. Bekijk onze brochure voor meer informatie over de functies en voordelen van Red Label Zero.

Hero_RedLabelZero 16-9.jpg

OVERZICHT

Til uw duurzaamheid naar een hoger niveau met Red Label Zero-papier

Hoe Red Label Zero-papier van Canon u kan helpen uw CO2-voetafdruk te verkleinen en kwaliteitsprints te leveren voor uw AECM-projecten

Wist u dat de bouwsector verantwoordelijk is voor 39% van de wereldwijde CO2-uitstoot1? Dit is een grote uitdaging voor de AECM-sector, die vanaf de ontwerpfase duurzame praktijken moet implementeren, zoals het gebruik van geschikte printmedia en digitale printers om milieudoelstellingen te bereiken. Canon biedt een oplossing: Red Label Zero, het eerste CO2-neutrale, technisch grootformaat papier voor de AECM-sector, dat 100% CO2-neutraal wordt geleverd. Het is FSC-, EU Ecolabel- en Climate Partner-gecertificeerd. Red Label Zero is beschikbaar in 75 g/m² en is verkrijgbaar in 30 verschillende specificaties. U kunt het papier bestellen in dozen of unboxed om verpakkingsmateriaal te besparen.

Canon Camera

Duurzaam printen met Red Label Zero-papier

Red Label Zero is CO2-neutraal papier dat uw duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunt. Wij streven ernaar de CO2-uitstoot in de productie en het transport te verlagen. Kom meer te weten met deze infographic.

FSC-gecertificeerd papier voor duurzaam printen

Canon's Red Label Zero-papier is CO2-neutraal en is afkomstig van verantwoordelijke en duurzame bronnen. Het is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC), een wereldleider op het gebied van duurzaam bosbeheer.

johannes-plenio-Z6E4rJemy24-unsplash 3-2__Block 2.jpg
Jan Nabuurs 25-7-2019 3-2_Block 3.jpg

Waarom kiezen voor Red Label Zero-papier?

Onze Red Label Zero-papiersoorten zijn CO2-neutrale media die u helpen hoogwaardige printresultaten te realiseren, de CO2-uitstoot te verlagen en geverifieerde klimaatprojecten te ondersteunen. Het helpt u ook om duurzaamheidsdoelen te bereiken en uw concurrentiepositie in de AECM-sector te verbeteren.

  1. SAP. (2021, August 25). The Construction Industry Is Getting Greener: Why, How, and What’s Changing. Forbes.

Wilt u weten hoe Red Label Zero-papier uw organisatie kan helpen? Meer informatie vindt u hier.

Nu bestellen:

Selecteer uw land om aan de slag te gaan:
Als uw land niet wordt weergeven, neemt u contact op met supplies@canon-europe.com

Ga op zoek naar de beste media voor uw printer in de gerichte online database voor mediacompatibiliteit.

Ontdek meer

Neem contact met ons op

Ontdek Red Label Zero, het papier dat uw CO2-uitstoot verlaagt en uitzonderlijke resultaten levert. Laten we ons steentje bijdragen.
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout