Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

De EOS C300 PL is een baanbrekende professionele cinecamera, waarin de bewezen videotechnologie en objectieven van Canon zijn samengevoegd met EOS-creativiteit. Verwisselbare objectieven bieden ongekende vrijheid voor al je onderwerpen.

Voordelen

  • 8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor; Full HD
  • Industriestandaard PL-objectiefvatting
  • Compact, modulair, lichtgewicht
  • 50 Mbps MPEG-2 MXF op CF-kaart
  • Hoge gevoeligheid, weinig ruis
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p voor filmproductie
  • Wi-Fi-afstandsbediening
  • Naadloze workflowintegratie

Meer productinformatie

Bekijk de Canon EOS C300 PL in detail

8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor; Full HD


De 8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor, speciaal door Canon ontwikkeld en geproduceerd voor video-opnamen, biedt 3-kanaals RGB-verwerking voor opname in Full HD. De sensortechnologie van Canon zorgt voor schitterende opnamen met een hoge resolutie, hoge gevoeligheid, weinig ruis, minder rolling shutter-effecten, een laag energieverbruik en andere typische voordelen van een grote sensor, zoals een prachtige kleine scherptediepte.

Industriestandaard PL-objectiefvatting


De universele vatting van de EOS C300 PL is compatibel met een groot aantal verwisselbare objectieven die nu al door professionele filmproducenten worden gebruikt, evenals de Cinema-objectieven van Canon. Drie ingebouwde elektronische ND-filters vergroten de opnamemogelijkheden.

Compact, modulair, lichtgewicht


De EOS C300 PL is ultracompact en weegt in standaardopnameconfiguratie slechts 1869 gram (zonder objectief). De afneembare greep, het handvat en het multi angle-bedieningspaneel zorgen voor maximale flexibiliteit, terwijl de robuuste, spatwaterbestendige behuizing is voorzien van onderdelen van magnesiumlegering voor extra duurzaamheid.

50 Mbps MPEG-2 MXF op CF-kaart


Neem broadcast-ready MPEG-2 MXF-bestanden met 50 Mbps (4:2:2) op twee CF-geheugenkaarten op - relay recording en gelijktijdige opname mogelijk. Standaarduitvoerformaten waaronder HD-SDI, evenals Timecode-, Genlock- en Synch-terminals voor opnamesessies met meerdere camera's.

Hoge gevoeligheid, weinig ruis


De EOS C300 PL beschikt over verbeterde gevoeligheid: opnamen kunnen met een ISO-waarde tot maar liefst 20000 met weinig ruis worden vastgelegd, zodat de camera geschikt is voor vrijwel alle opnameomstandigheden.

Canon Log Gamma


Een van de uitgebreide functies voor beeldaanpassing is Canon Log Gamma, waarmee bij een groot dynamisch bereik (800%) een neutrale opnamekwaliteit wordt bereikt voor maximale vrijheid bij de nabewerking. Pas meer dan 90 opnamevariabelen aan en bewaar de aanpassingen als Custom Picture-profielen in het camerageheugen of op een SD-kaart.

24,00p voor filmproductie


Standaard zijn modi voor PAL, NTSC, en 24,00p opgenomen voor framerates variërend van 23,98p tot 59,94i. Pas slow en fast motion aan met stappen van 1 fps voor ultieme creativiteit.

Wi-Fi-afstandsbediening


Beheer camera-instellingen draadloos via een gebruiksvriendelijke interface in browserstijl op je notebook, tablet of smartphone. Beheer ND-filters, voeg opnamemarkeringen toe en upload metagegevens op afstand. (Optionele draadloze adapter vereist.)

Naadloze workflowintegratie


EOS C300 PL-films kunnen naadloos in bestaande workflows worden geïntegreerd en zijn compatibel met de meest gebruikte professionele NLE-softwarepakketten.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EOS C300 PL.

EOS C300 PL Beoordelingen en recensies

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.

Belangrijke update