Canon CN-E35mm T1.5 L F

CN-E35mm T1.5 L F

Uitstekende prestaties bij weinig licht met controle over de scherptediepte voor creatieve effecten, de CN-E35mm T1.5 L F groothoek biedt een spectaculaire 4K beeldkwaliteit met full-frame beeldcirkel in een lichte, compacte behuizing met EF-vatting

Voordelen

  • Compact 35mm, T1.5 prime objectief
  • Spectaculaire 4K-beeldkwaliteit
  • Full-frame beeldcirkel
  • Handmatig instelbare functies volgens de industriestandaard
  • Diafragma met 11 lamellen voor mooie vervaging
  • Geschikt voor 35mm en Super 35mm-camera's met EF-vatting

Meer productinformatie

Bekijk Canon CN-E35mm T1.5 L F in detail

Compact, lichtgewicht 35mm-groothoekobjectief


Dit compacte en lichte (1,1 kg) prime objectief met een gebruiksvriendelijk ontwerp zorgt voor een natuurlijke perspectief bij groothoekopnamen. Het is ook geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden dankzij een druppelbestendig ontwerp en het kan worden gebruikt met de meeste standaardaccessoires uit de filmindustrie en matte boxes.

Groot T1.5-diafragma


Het grootste diafragma van T1.5 zorgt voor uitzonderlijke snelheid voor fotograferen bij weinig licht. Bovendien kan dankzij het grote diafragma de scherptediepte zeer nauwkeurig worden ingesteld voor creatieve effecten.

Compatibel met EF-vatting


Het CN-E35mm T1.5 L F-objectief is ontworpen voor gebruik op 35mm- en Super 35mm-camera's met EF-vatting, perfect voor Cinema EOS-camera's en Canon EOS DSLR's. Een contact op de EF-vatting vergemakkelijkt de communicatie tussen de camera en het objectief.

Superieure 4K-resolutie


Een 4k-objectief met full-frame beeldcirkel biedt ongeëvenaarde optische prestaties in professionele opnamesituaties. Grote asferische lenselementen zorgen voor scherpe en consistente beelden in vrijwel elke opnamesituatie, terwijl het diafragma met 11 lamellen voor een prachtig bokeh zorgt. Een innovatieve glasconstructie gaat uitzetting en krimping van de tubus tegen en vermijdt zo markeringsafwijkingen door temperatuurswisselingen.

Regelfuncties volgens industriestandaard


Handmatig instelbare bedieningsringen volgens de industriestandaard zijn ontworpen om de juiste mate van weerstand te bieden bij een consistent bedrijfskoppel. Dankzij gestandaardiseerde frontlens diameter en uniforme gear posities kunnen filmploegen snel een ander objectief aanbrengen zonder de instellingen aan te hoeven passen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon CN-E35mm T1.5 L F.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.

EXPLORE EOS digitale editie

Download de digitale editie van de EXPLORE EOS-brochure voor iOS- en Android-tablets

Canon Brochures